enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2133
EURO
37,8422
ALTIN
2.923,28
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Eşi tarafından aldatılan Shakira olayı dedektifler sayesinde öğrendi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira geçtiğimiz haftalarda eşini aldatırken yakaladığını ve ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Shakira’nın eşi Pique …

Eşi tarafından aldatılan Shakira olayı dedektifler sayesinde öğrendi!
21.06.2022
140
A+
A-

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira geçtiğimiz haftalarda eşini aldatırken yakaladığını ve ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Shakira’nın eşi Pique için peşine dedektif tuttuğu ve uzun zamandır gece hayatı başta olmak üzere izlendiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Shakira, eşi Barcelona’nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ile evliliğini sonlandırma kararı aldığını belirtmişti. Aldattığı esnada Shakira’nın Pique’yi basmasıyla biten evlilik için Pique eski eşine “Ben masumum!” diyerek seslenmesi basında büyük yankı uyandırmıştı. İşin aslı ortaya çıktı.

shakira ve gerard pique

DEDEKTİF TUTMUŞ

Şimdilerde aradaki gerilimi azaltmak için bir araya gelmeyi bekleyen Shakira ve Pique çiftinin evliliği biterken, aslında Shakira’nın daha öncesinde şüphelenip dedektif tuttuğu öğrenildi. Başarılı şarkıcı Pique’nin gece hayatı ve kendi evde yokken ne yaptığını merak ettiği için dedektif kiraladığı İspanyol basınında yer alırken, haberi Shakira’dan habersiz dedektifler mi sızdırdı yoksa Shakira bilerek rezil etmek için sızdırdı mevzusu hala merak ediliyor.

shakira ve gerard pique

ÇOCUKLARINI KORUMAYA ÇALIŞIYORLAR

İki çocuk sahibi olan Shakira ve Pique, çocukların bu durumdan haberdar olmaması ve etkilenmemesi için çabaladıkları öğrenilirken, Shakira’nın çocuklarla İspanya’dan ayrılıp Miami’de yaşayacağı öğrenildi.

shakira ve gerard pique

İMAJI ZEDELENMİŞ

Pique’nin kamuoyundaki imajını zedelediği için eski eşinin çevresinden rahatsız olduğu ve ikilinin aralarındaki gerilimi azaltmak için yakın zamanda bir araya geleceği konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh dans yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.