enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Hunter Call of The Wild yapımcıları açık dünya balıkçılık oyununu duyurdu

Ekibin 2017 yılında piyasaya sürdüğü açık dünya avcılık oyunu ile oldukça olumlu yorumlar almasının ardından bir sonraki oyun için işe koyuldular …

Hunter Call of The Wild yapımcıları açık dünya balıkçılık oyununu duyurdu
21.06.2022
125
A+
A-

Ekibin 2017 yılında piyasaya sürdüğü açık dünya avcılık oyunu ile oldukça olumlu yorumlar almasının ardından bir sonraki oyun için işe koyuldular. 20 Haziran Pazartesi günü duyuru fragmanı yayınlanan Call of The Wild The Angler geliyor.

CALL OF THE WILD THE ANGLER DUYURULDU
TheHunter Call of the Wild yapımcıları, türlere meydan okuyan bir balıkçılık deneyimiyle oyuncuların karşısına tekrardan çıkıyor. Açık sularda gezebileceğiniz ve mükemmel balık tutma yerini bulmak için geniş, atmosferik bir ortamı keşfedebileceksiniz.

CALL OF THE WILD THE ANGLER NE ZAMAN ÇIKACAK?
Steam, Microsoft Store ve Epic Games Store’da piyasaya sürüldüğü zaman 12 oyuncuya kadar çevrimiçi kooperatifte kendi başınıza veya arkadaşlarınızla oynanabilecek ve ardından ise konsollar için duyurulacak.

CALL OF THE WILD THE ANGLER HAKKINDA
theHunter: Call of the Wild’ın yaratıcılarından türünde devrim niteliğinde bir balıkçılık oyunu! Mükemmel balık tutma noktasını ararken devasa ve muazzam atmosfere sahip açık dünyayı keşfet. Açık sularda tek başına veya arkadaşlarınla ilerleyerek en iyi oltacı olma serüvenine katıl. MUAZZAM ATMOSFERE SAHİP AÇIK DÜNYAYI KEŞFET Call of the Wild: The Angler dünyası, istersen yaya olarak istersen arazi araçlarıyla istersen de bir sürü suyolunun birleşiminden oluşan ağlar üzerinden teknelerle keşfedebileceğin mükemmel balık tutma noktalarıyla ve göz alıcı manzaralarla dolu. Nefes alan capcanlı dünyada istediğin tempoda ilerle ve çağlayan nehirleri, Alplerin görkemli doruklarını, turkuaz renkli gayzerleri, efsanevi tırmanış rotalarını ve bakir göletleri keşfet.

Görkemli sığınakların ve güven veren gözetleme kulelerinin önünden geçerek geceni huzur içinde balık tutarak geçireceğin göle ulaş veya rekor balığını tutmak için güneş doğmadan yollara düş. BALIKÇILIK HEYECANINI YAŞA İster korkutucu Kocaağız Levreğiyle istersen mücadeleci Atlantik Somonuyla mücadele et, Call of the Wild: The Angler sezgisel olta sistemi ile sürükleyici ve yoğun bir balıkçılık deneyimi garanti. Her türün kendine has hamleleri ve davranışları vardır ve onları çekebilmen için dikkatle karşı hamlesini belirleyip gerçekleştirmen gerekir.

Su sıcaklıklarını, derinliği, rakımı ve balık popülasyonu konumlarını belirleyen diğer faktörleri gerçekçi olarak simüle eden sistemle her av unutulmaz bir hatıraya dönüşüyor. USTA BALIKÇI OL Çeşitli balıkçılık tekniklerini öğrenip ustalaş ve en göz alıcı avlar için stratejinde ince ayarlar yap. Geniş olta yelpazeni kullanırken sürekli daha da fazla çeşit eklenen makara, misina, şamandıra, kanca, yem ve zokalarla özelleştir.

Ekipman ve malzeme koleksiyonunu genişlet ve en büyük balıkçılık mücadelelerine rahatlıkla atıl. Ustalık serüvenin şimdi başlıyor. TEK BAŞINA VEYA ARKADAŞLARINLA OYNA Açık denizde tek başına ilerle veya çok oyunculu modda kolayca arkadaşlarına katılıp balıkçılık deneyimini yeni heyecanlı yollarla yaşa.

Açık dünyayı keşfet, diğer oltacılarla dostluklar kur ve onlarla birlikte unutulmaz maceralar yaşa!SÜREKLİ GELİŞEN SERÜVENE KATIL Call of the Wild: The Angler, düzenli olarak yayınlanan ücretsiz ve ücretli içeriklerle devamlı değişip gelişiyor. Yeni balıkçılık deneyimleri ve unutulmaz avlar için sık sık uğramayı unutma!Call of the Wild The AnglerThe Hunter: Call of The Wild

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.