enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1853
EURO
37,8452
ALTIN
2.907,53
BIST
9.050,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler

Teknoloji, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Akıllı telefondan tutun da akıllı ev çözümlerine kadar pek çok ürün, bir zamanlar vaktimizi …

Hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler
21.06.2022
146
A+
A-

Teknoloji, hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Akıllı telefondan tutun da akıllı ev çözümlerine kadar pek çok ürün, bir zamanlar vaktimizi alan ve enerjimizin harcanmasına neden olan işlerimizde kolaylık sağlıyor. Biz de söz konusu cihazlara göz attık ve Haibrag’in sitesinde yer alan hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünleri sizler için sıraladık.

Haibrag’in sattığı, hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler

İnternetteki alışveriş platformlarının sayısı her geçen gün artıyor. Ancak, bu sitelerden oldukça azı güvenilir e-ticaret deneyimini kullanıcılara sunuyor. Haibrag ise sunduğu geniş ürün yelpazesi ile kuşkusuz tercih edilmesi gereken platformlar arasında yer alıyor. Şirketin sitesinde sunduğu ürünler ise şu şekilde:

Samsung televizyonlar, Haibrag’de sizleri bekliyor

Hayatımızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler dendiğinde akla ilk gelen şeylerden biri kuşkusuz televizyon. Özellikle de Disney+’ın Türkiye’de faaliyete başladığı ve Netflix’in hakim olduğu pazarda rekabetin arttığı bu günlerde evde dizi ve film keyfinin yerini tutacak çok az şey var. Durumun farkında olan Haibrag, ürün yelpazesinde çeşitli bütçelere ve kullanıcı durumlarına uygun Samsung TV modellerini barındırıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi klimalar

Sıcak yaz ayları tatil yapmak için harika olsa da eve kapanan ve serin sulardan uzak kalan insanlar için bunaltıcı olabiliyor. Bu noktada ise devreye Haibrag’de bulunan klima çeşitleri giriyor. Siz de buradan ürünlere göz atabilir ve hayatınızı kolaylaştıracak bu teknolojik üründen faydalanabilirsiniz.

Akıllı telefon aksesuarları

Apple’ın başlattığı şarj aletini kutudan çıkarma trendine her geçen gün daha fazla marka katılıyor. Bu nedenle kullanıcıların yeni bir telefon aldığında adaptör gibi çeşitli aksesuarla olan ihtiyacı da artıyor. Neyse ki hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler listemizde akıllı telefon aksesuarları da yer alıyor. Haibrag’de yer alan kablo, adaptör, powerbank gibi onlarca aksesuar arasında ihtiyacınız olanları alabilirsiniz.

Elektrikli ev aletleri

Tüm bunlara ve çok daha fazlasına Haibrag internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Shiftdelete / Güncel
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.