enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7779
EURO
35,0533
ALTIN
2.439,52
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Peskov: Litvanya’nın Kaliningrad Bölgesi’ne abluka uygulaması, eşi benzeri görülmemiş bir karar

Günlük basın toplantısında konuşan Peskov, “Bu kararın gerçekten eşi benzeri yok ve her şeyin ihlali anlamına geliyor. Bunun AB’nin yaptırımların …

Peskov: Litvanya’nın Kaliningrad Bölgesi’ne abluka uygulaması, eşi benzeri görülmemiş bir karar
20.06.2022
102
A+
A-

Günlük basın toplantısında konuşan Peskov, “Bu kararın gerçekten eşi benzeri yok ve her şeyin ihlali anlamına geliyor. Bunun AB’nin yaptırımların transit geçişler için de geçerli olması yönündeki kararıyla bağlantılı olduğunu anlıyoruz” dedi.

Litvanya’nın aldığı kararın çok ciddi bir durum yarattığını kaydeden Peskov, Rusya’nın Kaliningrad Bölgesi’nin abluka altına alınmasına cevaben bir karar veya önlem almadan önce derinlemesine analiz yapacağının altını çizdi.

Kaliningrad Bölgesi Valisi Anton Alihanov, Telegram kanalından yaptığı paylaşımda, Litvanya Demiryolları’nın Kaliningrad Demiryolları’na cumartesi gününden itibaren AB yaptırımlarına tabi bir dizi malın transit geçişini durduracağı konusunda bilgi verdiğini belirtmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.