enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7300
EURO
35,0926
ALTIN
2.447,58
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
28°C
İstanbul
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Kerem Alışık’ın reklam filmi Babalar Günü’ne damga vurdu! Üç nesil Alışık aynı karede

Sadri Alışık’ın oğlu Kerem Alışık Babalar Günü için kamera karşısına geçti. Alışık’ın rol aldığı reklam filminde merhum sanatçı ile kendi oğlu …

Kerem Alışık’ın reklam filmi Babalar Günü’ne damga vurdu! Üç nesil Alışık aynı karede
20.06.2022
118
A+
A-

Sadri Alışık’ın oğlu Kerem Alışık Babalar Günü için kamera karşısına geçti. Alışık’ın rol aldığı reklam filminde merhum sanatçı ile kendi oğlu Sadri Alışık’ın da aynı karede olması izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Birçok projede yer alan Sadri Alışık’ın oğlu Kerem Alışık, Babalar Günü için bir reklam filmi çekti. Ünlü oyuncu merhum sanatçı Alışık’ı ve oğlu Sadri Alışık’ı oynadığı reklamda bir araya getirdi. Üç nesil Alışık’ın bir arada olduğu reklam filmi, ekran başındakilere duygulu anlar yaşattı. Alışık, çektiği filmle geçmişe götürdü.

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık

“O GÜNLER”

Ekranlara gelen reklam filminde, Kerem Alışık’ın 6 yaşındaki hali ile annesi Çolpan İlhan’ın görüntüleri izletildi. Alışık, babasının görüntülerini izleyip onunla özlem giderirken oğlu Sadri Alışık da babasını teselli etti. Öte yandan Ferdi Özbeğen’in “O Günler” şarkısının çaldığı reklam filmi İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Ses Tiyatrosu’nda çekildi.

Kerem Alışık oynadığı reklam filminde babası ve oğlunu bir araya getirdi

“BANA ‘BABA’ DİYEN BİR SADRİ ALIŞIK VAR”

Çekim esnasında yaşadığı duyguları anlatan Kerem Alışık, “Baba diyebildiğim bir Sadri Alışık’ım yok ama bana ‘baba’ diyen bir Sadri Alışık var. Babalar dua gibi oluyor. Görünmese de dokunuyor insana. Evlatların baba omuzundan başka gidecek yeri olmuyor ki… Baba evladın, evlat babanın ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur. Onlar için iyi gün kötü gün yoktur” dedi.

Tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayan başarılı oyuncunun oğlu Sadri Alışık ise şu şekilde konuştu:

“Babam ve özlemini çektiğim dedemle aynı filmde olmak çok değerli. Babalar Günü gibi özel bir günde hiç unutmayacağımız bir anı oldu bizim için. Tüm babaların ve içinde evlat sevgisini barındıran herkesin Babalar Günü’nü kutlarım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyanın en büyük Türk müziği çocuk korosu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.