enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2581
EURO
37,6075
ALTIN
2.911,11
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

Aman Reis Duymasın nerede çekildi, hangi yıl çıktı? Aman Reis Duymasın ne zaman, hangi kanalda? Konusu ne, oyuncuları kimler?

Aman Reis Duymasın, Onur Tan’ın yönettiği, senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz’un birlikte yazdığı, başrollerini Ozan Akbaba, Mustafa …

Aman Reis Duymasın nerede çekildi, hangi yıl çıktı? Aman Reis Duymasın ne zaman, hangi kanalda? Konusu ne, oyuncuları kimler?
13.01.2022
227
A+
A-

Aman Reis Duymasın, Onur Tan’ın yönettiği, senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz’un birlikte yazdığı, başrollerini Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ ve Savaş Özdemir’in paylaştığı Türk filmi. Aman Reis Duymasın nerede çekildi, hangi yıl çıktı? Aman Reis Duymasın ne zaman, hangi kanalda? Konusu ne, oyuncuları kimler?

AMAN REİS DUYMASIN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Aman Reis Duymasın bugün 13 Ocak Perşembe saat 20:00 ‘da ATV’de ekranlara gelecek.

AMAN REİS DUYMASIN NE ZAMAN ÇIKTI?

Aman Reis Duymasın, Onur Tan’ın yönettiği, senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz’un birlikte yazdığı, başrollerini Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ ve Savaş Özdemir’in paylaştığı Türk filmi. Film, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakterlerinin kullanıldığı aynı isimdeki Türk televizyon dizisine dayanmaktadır.

AMAN REİS DUYMASIN KONUSU NE?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeraltı dünyasının en ünlü isimleri, eşleriyle sessiz bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Deniz otobüsünden iner inmez beklenmedik olaylarla karşılaşır, fakat inatla tatillerine devam ederler. Yönettikleri büyük dünyaların tam zıddı olan küçük bir tatil kasabasında başlarına gelmeyen kalmaz. Maceranın sonunda kendilerini kodeste bulurlar. Bu büyük mafyaların ve eşlerinin en büyük korkusu, skandalları büyük reis Hızır Çakırbeyli’nin duymasıdır. hepcanli.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

AMAN REİS DUYMASIN NEREDE ÇEKİLDİ?

Aman Reis Duymasın filminin çekimleri İstanbul ve Erdek’te gerçekleştirilmiştir. Film İstanbul ve Balıkesir’in Erdek ilçesinde çekildi.

AMAN REİS DUYMASIN OYUNCULARI KİMLER?

Ozan Akbaba: İlyas Çakırbeyli

Mustafa Üstündağ: Boran Kayalı

Savaş Özdemir: Tipi/Murat İspirli

Sevinç Kıranlı: : Hatice Kalkandere

Hakan Karsak: Enişte/Temel Kalkandere

Emir Benderlioğlu: Behzat Façalı

Ceren Benderlioğlu: Ömür Çakırbeyli

Sevil Akı Saner: Emine İspirli

Tevfik Erman Kutlu: Tekin Kutlu

Ömer Kurt: Zafer

Bekir Çiçekdemir: Hüsnü

Sabahattin Yakut: Korhan

Berna Üçkaleler: Sibel

Ezgi Esma Kürklü:Gamze

Oktay Kaynarca : Hızır Çakırbeyli

Gündem

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.