enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Flaş iddia! İşte Arda Turan’ın yeni görevi

Galatasaray’ın altyapısından yetişen ve uzun yıllar kaptanlık yapan Arda Turan’ın geride bıraktığımız sezonun bitmesiyle birlikte sarı …

Flaş iddia! İşte Arda Turan’ın yeni görevi
19.06.2022
138
A+
A-

Galatasaray’ın altyapısından yetişen ve uzun yıllar kaptanlık yapan Arda Turan’ın geride bıraktığımız sezonun bitmesiyle birlikte sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sona erdi. Arda Turan’ın yeni görevinin ne olacağı merak edilirken, sürpriz bir iddia gündeme geldi. Arda, Galatasaray’da kalmaya devam edecek.

ARDA GALATASARAY’DA YER ALMAYA DEVAM EDECEK

Teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından göreve Okan Buruk gelecek. Buruk’un gelmesiyle birlikte Arda Turan’ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün’ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

NE DEMİŞTİ?

Galatasaraylı olduğunu ve her zaman bunu gösterdiğini anlatan Arda, “İnsanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler. Böyle bir şeye gerek yok. Ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim” demişti.

Arda Turan futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili, “Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim” ifadesini kullandı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

35 yaşındaki Arda Turan geçen sezon Galatasaray’da 12 maçta 297 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Arda Turan, Başakşehir, Barcelona, Atletico Madrid ve Manisaspor’da oynamıştı. (Fanatik)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.