enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evliliğe ilk adımı attılar! Serkan Çayoğlu terler içinde kaldı

Kiraz mevsimi dizisinde başrol olarak yer alan ünlü ikiliden hayranlarını sevindiren haber geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evlilik kararı …

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evliliğe ilk adımı attılar! Serkan Çayoğlu terler içinde kaldı
19.06.2022
153
A+
A-

Kiraz mevsimi dizisinde başrol olarak yer alan ünlü ikiliden hayranlarını sevindiren haber geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evlilik kararı aldı. Ünlü çift İtalya’da nikah masasına oturacak. Evlilik yolundaki ilk adımda önceki gün atılar. Çayoğlu’nun kız isterken terlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT’nin ‘Kıbrıs Zafere Doğru’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti evleneceklerini  duyurdu. ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinde başrol oynayan Çayoğlu ve Gürel’in Haziran ayında nikah masasına oturacak. Çift önceki gün evlilik yolundaki ilk adımı atarak kız istemeyi gerçekleştirdiler. Çayoğlu, kız isteme anlarını sosyal medyadan paylaştı. Kahveyi içerken terleyen oyuncunun o halleri hayranlarını güldürdü. “Çok güzel oldunuz be” tarzında yorumlar yapıldı. 

“İTALYA’NIN BİZİM İÇİN ANISI VAR”

Özge Gürel ve Serkan İtalya’da nikah masasına oturma kararı aldı. Alışveriş yaparken görüntülenen çift, İtalya’ya tercih etmeleriyle ilgili “Bizim için anısı var, orayı seviyoruz” dedi.

DÜĞÜN TARİHİDE BELLİ OLDU!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, Eylül ayında İtalya’da romantik bir törenle evlenecek. Ya Venedik ya da Güney İtalya’da 50 kişilik samimi bir nikâh töreni yapmayı planlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, balayı tatilini de yaptıktan sonra Türkiye’ye dönecek.

Her ikisi de yoğun çalışan ve setlerinden fırsat buldukça düğün hazırlıklarıyla uğraşan oyuncu çift, İtalya’dan döndükten sonra İstanbul’da geniş katılımlı büyük bir düğün yapmayı planlıyor.

özge gürel ve serkan çayoğlu

Özge Gürel, şimdilerde İtalya’daki nikâhı için hayalindeki gelinliği ararken Serkan Çayoğlu da bürokratik işlemlerle ilgileniyor.

özge gürel ve serkan çayoğlu evleniyor

Düğün salonu bakan ünlü çiftin aynı zamanda yeni evleri için kesenin ağzını açtığı ve güzel ev arayışında olduğu öğrenilmişti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.