enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

YouTube Music, Android’in ‘Medya Önerileri’ Özelliğine Geldi

Popüler müzik akışı hizmeti YouTube Music, dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılmaya devam ediyor. Bu nedenle de YouTube, yeni …

YouTube Music, Android’in ‘Medya Önerileri’ Özelliğine Geldi
19.06.2022
151
A+
A-

Popüler müzik akışı hizmeti YouTube Music, dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılmaya devam ediyor. Bu nedenle de YouTube, yeni özelliklerini hız kesmeden hizmetine eklemeye ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya çalışmaya devam ediyor.

Dev müzik platformu, son zamanlarda Android 12’ye geçtiğimiz yıl eklenen ve son albümleri ve oynatma listelerini kullanıcının karşısına çıkaran ‘medya önerileri’ özelliğine daha geniş çapta destek sağlamaya başladığını duyurdu.

YouTube Music önerileri, ‘Hızlı Ayarlar’da karşımıza çıkıyor

Bu öneriler, telefona herhangi bir ses cihazının (kulaklık, hoparlör gibi) Bluetooth ile bağlanması sonucunda otomatik olarak yapılıyor. Ayrıca, bu şekilde gelen önerilerde YouTube Music’te son zamanlarda oynatılan üç eser kullanıcıya sunuluyor. Hızlı Ayarlar panelini açtığınızda ise bu sayı altıya çıktığı aktarılıyor.

Bunun yanı sıra yapacağınız bir dokunuş, sizi ‘Hızlı Ayarlar’da tutmaya devam ederek arka planda şarkıların oynatılmasını sağlıyor. Ayrıca bu medya önerierinin belli bir süre kapsamında karşınızda kalacağı da bildiriliyor.

YouTube Music’in ‘Tekrar Dinle’ hizmetini anımsatan bu medya önerilerinin, telefonun ‘Ayarlar’ kısmında yer alan ‘Ses ve Titreşim’ bölümündeki ‘Medya’ seçeneğine girildiğinde karşımıza çıkan ‘Medya önerilerini göster’ kısmıyla açılıp kapanabileceği de gelen açıklamalar arasında yer alıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.