enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6580
EURO
35,0643
ALTIN
2.445,49
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
28°C
İstanbul
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C

CHP’li Tanrıkulu’ndan skandal ‘SİHA’ paylaşımı: Tepkiler gecikmedi

Türkiye’nin ürettiği SİHA’ları her fırsatta karalamaya çalışarak, Türkiye karşıtı paylaşımlar yapan CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu …

CHP’li Tanrıkulu’ndan skandal ‘SİHA’ paylaşımı: Tepkiler gecikmedi
18.06.2022
123
A+
A-

Türkiye’nin ürettiği SİHA’ları her fırsatta karalamaya çalışarak, Türkiye karşıtı paylaşımlar yapan CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu skandallarını bu kez başka bir boyuta taşıdı. CHP’li vekil, “Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız” diyerek bir paylaşım yaptı.

SKANDAL SÖZLER

CHP’li vekilin yaptığı paylaşımda, “Bayraktar SİHA üretimi durduruldu. Dışişleri Bakanı Sezgin Tanrıkulu Türkiye’nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. SİHA üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar’a iki hafta süre tanındı.” gibi gerçek dışı akılalmaz ifadeler yer aldı.

Sezgin Tanrıkulu, tüm bu yazılanları onaylarcasına, sosyal medya hesabından skandal ifadelerin yer aldığı görseli paylaştı ve, “Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız” paylaşımını yaptı.

Bu paylaşıma kısa sürede, sosyal medyadan binlerce tepki yağdı.

“BUNLAR BU ÜLKEYE DÜŞMAN”

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “CHP iktidar olursa olabilecekleri paylaşan bir sayfaya Sezgin Tanrıkulu’nun yorumu! Adil yargılayacaklarmış! Selçuk Bayraktar’ın ürettiği SİHA’lar teröristleri vurdukça, ses Sezgin Tanrıkulu ve Meral Akşener’in Başdanışmanı Aytun Çıray’dan geliyor. Bunlar, bu ülkeye düşman!” diyerek Sezgin Tanrıkulu’na tepki gösterdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.