enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1496
EURO
37,7959
ALTIN
2.901,98
BIST
9.036,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Ekranlardan uzak kalan Beyazıt Öztürk kendini sanata verdi! Eskişehir’de atölye kurdu

Önceki gün İzmir Alaçatı’da bisiklet sürerken görüntülenen Beyazıt Öztürk, sanata yatırım yaptığını açıkladı. Eskişehir’de heykel atölyesi kuran …

Ekranlardan uzak kalan Beyazıt Öztürk kendini sanata verdi! Eskişehir’de atölye kurdu
18.06.2022
142
A+
A-

Önceki gün İzmir Alaçatı’da bisiklet sürerken görüntülenen Beyazıt Öztürk, sanata yatırım yaptığını açıkladı. Eskişehir’de heykel atölyesi kuran ünlü şovmen “Fabrikalardaki artan malzemelerden büyük boyutlarda heykeller yaptık. Konsepti de ‘Filenin Sultanları’. Eylülde sergimiz var” dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün İzmir Alaçatı’da bisiklet sürerken objektiflere yansıdı. Karşısında muhabirleri gören Öztürk, hemen bisikletini kenara çekerek muhabirlerle ayak üstü sohbet etti. 

Beyazıt Öztürk

İşlerin azalmasından dolayı artık İstanbul’a çok sık gitmediğini dile getiren ünlü isim, “Ekranları özlediniz mi?” sorusuna “O Ses yarışması vardı. Bu sene olacak mı, olmayacak mı belli değil. Onlara Acun (Ilıcalı) bakıyor, onun da haberi gelir” şeklinde yanıt verdi.

Beyazıt Öztürk Alaçatıda görüntülendi

“FABRİKA ATIKLARINDAN HEYKEL ATÖLYESİ KURDUK”

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Heykel bölümü mezunu olan ünlü şovmen, ekranlardan uzak kaldığı bu zaman diliminde sanata yatırım yaparak fabrikalardaki artan malzemelerden heykel yaptıklarını anlattı. Yaklaşık 1.5 senedir bu işle ilgilenen Öztürk “Fabrika atıklarından Eskişehir’de bir heykel atölyesi kurduk. Yaklaşık 1.5 senedir orada heykel yapıyoruz. Televizyon atıkları, kablolar… Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Firma takıma sponsor olduğu için onların figürleri üzerine yaptık heykelleri, enteresan bir şey oldu. Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi ‘Yapalım mı?’ dedik, şirket de ‘Hadi yapalım’ dedi. Sağ olsun hocalardan 1-2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu’da bir sergi düşünüyoruz​” ifadelerini kulandı.

Beyaz Show

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh dans yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu!

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.