enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1731
EURO
38,1506
ALTIN
2.915,54
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Fenerbahçe Beko’da Djordjevic yerine Itoudis!

A Spor’un haberine göre; Aleksandar Djordjevic ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler, CSKA Moskova’ya veda eden Yunan hoca Itoudis ile …

Fenerbahçe Beko’da Djordjevic yerine Itoudis!
17.06.2022
101
A+
A-

A Spor’un haberine göre; Aleksandar Djordjevic ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler, CSKA Moskova’ya veda eden Yunan hoca Itoudis ile yaptığı görüşmelerde her konuda anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor.

DJORDJEVİC YERİNE ITOUDİS

Aleksandar Djordjevic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe Beko’da yeni hoca belli oldu. ING Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes’i geçerek şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertlilerde bu kararın alınmasındaki en büyük etken THY EuroLeague’deki performans oldu.

İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen Fenerbahçe Beko, Final-Four’a kalamayarak hedefinden uzak bir Avrupa macerası geçirdi.

Önümüzdeki sezon THY EuroLeague’deki iddiasını konuşturmak isteyen Fenerbahçe Beko, hoca arayışlarında mutlu sona ulaştı.

Uzun süredir CSKA Moskova’yı çalıştıran ve takımdan ayrılan Yunan koç Dimitris İtoudis ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı.

DIMITRIS ITOUDIS KİMDİR?

Dimitris İtudis, 8 Eylül 1970 doğumlu Yunan basketbol koçudur.

11 yıl boyunca Panathinaikos’ta koç Zeljko Obradovic’in yardımcılığını yapmıştır. 2013-14 sezonu başında Orhun Ene’nin yerine Banvit koçu olarak göreve başlamıştır. Ardından CSKA Moskova kulübünde koç olarak görevine devam etmiştir.

2015-16 sezonunda CSKA Moskova ile EuroLeague kupasını kazandı. Takımı bir yıl sonra aynı turnuvada üçüncü oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.