enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2498
EURO
37,8375
ALTIN
2.924,68
BIST
8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Esra Erol’da pes dedirten olay! Mustafa ildemir cezaevindeyken eşi evli bir adamla düğün yaptı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol’da son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. İftira nedeniyle 47 gün hapis …

Esra Erol’da pes dedirten olay! Mustafa ildemir cezaevindeyken eşi evli bir adamla düğün yaptı
16.06.2022
150
A+
A-

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol’da son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. İftira nedeniyle 47 gün hapis yatan Mustafa İldemir, kendisi yokken eşi Vesile İldemir’in 12 gündür tanıdığı evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptığını ifade etti. Çocuğundan ayrılmak istemeyen Mustafa Bey, gözyaşları içinde yardım istedi.

Gündüz kuşağının fenomen programı Esra Erol’da hafta içi her gün farklı konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. İzleyenleri şaşırtan olaylarla gündemden düşmeyen programın son bölümüne ise iftira nedeniyle 47 gün hapis yatan 23 yaşındaki Mustafa İldemir damga vurdu. 

Vesile İldemir ve Mustafa İldemir

Kendisi cezaevindeyken eşinin yasak aşkıyla evlendiğini anlatan Mustafa İldemir, 2.5 yaşındaki kızından ayrı kalmak istemediğini “Kızımı benden ayırmasınlar. Benim tek derdim o” sözleriyle ifade etti. Eşiyle yıllardır sorunlu bir evlilik yürüttüklerini ancak karşılaştığı durumla adeta şok olduğunu söyleyen İldemir “Ablamın eski görümcesiydi. Ablamla eniştem boşanma aşamasına gelince biz de eşimle kaçmak zorunda kaldık. 4,5 yıllık evliyiz ama defalarca kez ailesinin evine geri döndü. Şubat ayında iftira nedeniyle cezaevine girdim. Ben cezaevine girerken karım da annesinin evindeydi. Ben 10 Mart’ta cezaevine girdim, eşim de 15 Mart’ta Adem’le tanışmış. 27 Mart’ta da düğün yaptılar” şeklinde konuştu.

Esra Erolda

“EVLADIMI BENDEN AYIRMASINLAR”

Kötü haberi cezaevinde annesinin aramasıyla öğrenen İldemir, “Cezaevinde annem arayarak ‘davullu zurnalı düğün yaptılar’ deyince inanmak istemedim. Cezaevinden çıkana kadar ağladım ve görüş gününe geleceğini düşündüm hep. Yaptığı zoruma gidiyor. Şu an hiç umudum yok çocuğumun velayetini istiyorum. Kızımı benden ayırmasınlar yeterli. Evladımı benden ayırmasınlar” diyerek isyan etti. 

Esra Erolda programına Mustafa İldemir olayı damga vurdu

Eşinin yasak aşkıyla yaptığı düğünün görüntülerini izlerken gözyaşlarına boğulan Mustafa Bey, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eşim beni arayıp çocuğu gelip almazsam yurda vereceğini söyledi. Ben inanmadım, vermez diye düşündüm. Sonra Antalya’dan emniyet aradı ve ‘Gel çocuğunu al’ dediler. Bunun üzerine maddi durumum biraz kötüydü, telefonumu satıp Antalya’ya gittim” dedi. Antalya’ya gittikten sonra eşi Vesile İldemir ile yüzleştiklerini söyleyen Mustafa İldemir, sözlerine şöyle devam etti: “Vesile, Adem’in ‘barışmak istiyorsanız, barışın’ dediğini söyleyip barışmak istedi. Ben çocuğumu alıp döndüm. Gelsin, çocuğumun velayetini bana versin ve boşanalım. Beni çocuğumdan ayrı bırakmayın. Allah’ından bulsun, ben başka bir şey istemiyorum ama çocuğumdan ayrılmayayım” 

Esra Erolda Mustafa İldemir olayı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Chris Rock’a attığı tokattan sonra Will Smith ‘Efsane’ ile geri dönüyor!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.