enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

BTS’in Müzik Şirketi: ‘Grubun Sözleri Yanlış Anlaşıldı’

Sevilen Güney Koreli müzik grubu BTS, dün yaptıkları bir duyuruyla ayrıldıklarını ve ayrı ayrı projelerine devam edeceklerini duyurmuştu. Grubun …

BTS’in Müzik Şirketi: ‘Grubun Sözleri Yanlış Anlaşıldı’
16.06.2022
135
A+
A-

Sevilen Güney Koreli müzik grubu BTS, dün yaptıkları bir duyuruyla ayrıldıklarını ve ayrı ayrı projelerine devam edeceklerini duyurmuştu. Grubun hayranların büyük bir şaşkınlığa uğratan bu haberin ardından ise bugün BTS’in müzik şirketinden yeni bir açıklama geldi.

Müzik şirketleri HYBE, açıklamalarında grubun söylemlerinde yer alan ‘ara verme’nin yanlış anlaşıldığını ve grubun dağılmayacağını bildirdi. Grubun Korece konuşması sebebiyle altyazıda yanlış çeviri kullanıldığı belirtildi.

HYBE müzik şirketinin hisseleri 1 günde yaklaşık 1.7 milyar dolarlık değer kaybetti

BTS tarafından yapılan açıklamaların ardından, şirketin yeni açıklamalarda bulunmasının ana sebebi ise hisse değerlerindeki düşüş olarak gösterildi. Nitekim HYBE, BTS’in açıklamalarının kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen hisselerinde %28’lik bir düşüş yaşamış ve bu da yaklaşık olarak 1.7 milyar dolarlık kayıp verdikleri anlamına geliyordu.

Yaşanan bu kayıpların ardından HYBE tarafından yapılan açıklamanın özeti ise kısaca BTS grubu üyelerinin sözlerinin yanlış anlaşıldığı yönündeydi. Şirket, grubun dağılması gibi bir durum olmadığını yalnızca bir süreliğine kendi projelerine odaklanacaklarını bildirdi. Grubun hayranlarının içini ferahlatan bu açıklamanın ardından grup üyelerinin bireysel çalışmalarının da kız kazandığı belirtildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.