enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1867
EURO
38,1978
ALTIN
2.920,55
BIST
9.737,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Menajeri teklifleri iletmek için İstanbul’a geldi! Kim Min-Jae, Fenerbahçe’den ayrılıyor

Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Kim Min-Jae, geçen sezon müthiş performansıyla taraftarın sevgilisi oldu. Avrupa ekiplerinin …

Menajeri teklifleri iletmek için İstanbul’a geldi! Kim Min-Jae, Fenerbahçe’den ayrılıyor
14.06.2022
127
A+
A-

Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe‘ye transfer olan Kim Min-Jae, geçen sezon müthiş performansıyla taraftarın sevgilisi oldu. Avrupa ekiplerinin de radarına giren Güney Koreli futbolcunun sarı-lacivertlilerden ayrılması an meselesi.

FRANSA, İNGİLTERE VE İTALYA’DAN TEKLİF VAR

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, Kim Min Jae, Fenerbahçe‘den ayrılıyor. Sezon bitince ayrılık talebini yönetime ileten Güney Koreli oyuncunun menajeri, transfer teklifleri için İstanbul’a geldi.RX BROTHERS LDA menajerlik firmasıyla çalışan Güney Koreli için gelen teklifleri kulübe bildirmek adına şirketin bir yetkilisi İstanbul’da sarı-lacivertli yönetimle görüşecek. Başarılı stoperin menajeri, özellikle Fransa, İngiltere ve İtalya’dan gelen teklifleri, sarı-lacivertli yönetime iletecek.

FENERBAHÇE, 18 MİLYON EURONUN ALTINA SATMAK İSTEMİYOR

Kim, sezonun bitimiyle İstanbul’dan ayrılırken kulübe “Gelen teklifleri değerlendireceğim, büyük liglerde oynamak istiyorum.” mesajını iletmişti. Fenerbahçe ise 18 milyon Euro çıkış maddesi bulunan Kim’i bu ücretin altına satmaya sıcak bakmıyor. Kim’e en ciddi teklifler Rennes, Napoli ve Everton’dan geldi. Son olarak İtalya’nın Torino takımından gelen teklifi kabul etmeyen Kim’in geleceği, menajerinin İstanbul’da sarı-lacivertli yönetimle yapacağı görüşmeden sonra belli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.