enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Caner Toygar’ın beyninde kitle görülmüştü! Sağlık durumuyla ilgili açıklama

Gelinim Olur musun?’ ile ilk adını duyuran damat adayı Caner Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korkuttu. Esra Erol’da muhabirlik …

Caner Toygar’ın beyninde kitle görülmüştü! Sağlık durumuyla ilgili açıklama
14.06.2022
109
A+
A-

Gelinim Olur musun?’ ile ilk adını duyuran damat adayı Caner Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korkuttu. Esra Erol’da muhabirlik yapan Caner’in beyninde kitle görüldüğü öğrenildi. Beyninde kitle sonrası sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Gelinim Olur musun? yarışmasında kafasında kırdığı bardakla hafızalara kazınan damat adayı Caner Toygar sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini korkuttu.

SEVENLERİNİ KORKUTTU!

50 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Toygar, ”Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı mr çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Toygar paylaşımının açıklama kısmına ise ”Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı mr çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz..” notunu düştü.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

Caner Toygar, MR sonucunu ve sağlık durumunu YouTube kanalı üzerinden açıkladı. Toygar, ”Caner Toygar’dan Sağlık Durumu Hakkında Son Açıklama!” başlıklı bir video çekerek sevenleriyle paylaştı.

Çok şiddetli ağrısı olduğunu dile getiren Toygar, MR sonucunun temiz çıktığını ancak ağrıların sebebinin ne olduğunu henüz öğrenemediğini ifade etti. Kendisini reklam yapmakla suçlayanlara da seslenen Caner Toygar, ”Reklam yaptığımı söyleyenler oldu. Zaten işim gücüm yerinde, zaten ekranlardayım, neyin reklamını yapacağım?” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VİDEOLAR;

KARADENİZLİ BALIKÇININ VATOZLARLA KONUŞMASI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.