enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şevval Sam’ın oğlu Taro Emir askerden döndü

Yasak Elma’nın başrolü Şevval Sam, geçtiğimiz ay oğlu Taro Emir Tekin’i askere uğurlamıştı. Oyuncu, rol aldığı “Sadakatsiz” dizisinin final …

Şevval Sam’ın oğlu Taro Emir askerden döndü
13.06.2022
119
A+
A-

Yasak Elma’nın başrolü Şevval Sam, geçtiğimiz ay oğlu Taro Emir Tekin’i askere uğurlamıştı. Oyuncu, rol aldığı “Sadakatsiz” dizisinin final bölümünü koğuşta asker arkadaşları ve komutanlarıyla birlikte izlediğini söyledi.

Bedelli askerlik yapan Taro Emir Tekin, terhis sonrası ilk kez önceki gün Galataport’ta görüntülendi. ‘Sadakatsiz’ dizisinin final bölümünü Asker arkadaşlarıyla izlediğini söyleyen Taro, şunları söyledi:

“Sadakatsiz çok güzel bir projeydi. Finali koğuşta komutanlarım ve diğer arkadaşlarımla izledim. Çok gurur duydum. Herkesten de güzel destekler aldım. İlk başta tanımadılar beni saçımı sakalımı kestiğim için. Ama tanımadan sevmeleri, beni daha çok mutlu etti.”

Taro Emir Tekin, askerliği hakkında şunları anlattı:

“Çok güzel insanlar tanıdım. Tabii ki alıştığım temponun dışında olduğu için, erken kalkmak ve eğitimler bana yorucu geldi ama keyifliydi. Kışla çok güzeldi. Askerliğimin İstanbul’a düşmesi de büyük şans oldu. Hatta bulunduğum yer evime 15 dakika mesafedeydi. Çıktıktan sonra evime dönmem zor olmadı. Yine de askerdeyken nerede olduğunuz fark etmiyor. Kışlanın içerisinde başka bir dünya var. 1 ay çok kısa bir süre olsa da insan onur duyuyor orada olunca. Beni en çok zorlayan şey ise sıcağın altında eğitim esnasında kamuflaj giymek oldu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.