enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1731
EURO
38,2672
ALTIN
2.912,30
BIST
9.675,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Netflix Resmen Duyurdu: Squid Game 2. Sezon Geliyor

Netflix, orijinal dizilerinin yüksek çoğunluğunu kullanıcılarına sevdirmeyi başarıyor, sebebi ise açık: Gerçekten birçoğu yüksek kaliteye sahip …

Netflix Resmen Duyurdu: Squid Game 2. Sezon Geliyor
12.06.2022
140
A+
A-

Netflix, orijinal dizilerinin yüksek çoğunluğunu kullanıcılarına sevdirmeyi başarıyor, sebebi ise açık: Gerçekten birçoğu yüksek kaliteye sahip yapımlar. Squid Game de onlardan biri. Pandemi sürecinde yayınlanan ilk sezonuyla Squid Game, tüm sosyal medyanın diline düşmüştü.

Hayatında sıkıntıları olan insanların tanıştıkları bir kişi aracılığıyla davet edildiği ve gittiklerinde büyük para ödülünü kazanabilmek için son hayatta kalan kişi olmaya uğraştıkları oyunları işleyen Squid Game’in 2. sezonu heyecanla bekleniyordu. Beklenen haber geldi ve Netflix resmen duyurdu.

Squid Game 2. sezonu geliyor!

Netflix, Twitter hesabından paylaştığı video ile sevilen dizisi Squid Game’in 2. sezonunun geldiğini resmen duyurdu. Videoda dizideki ilk oyun olan ‘Yeşil ışık – Kırmızı ışık’ oyunundaki bebek bulunuyor.

Tek duyuru bu da değil. Bildiğiniz gibi dizide birisi Squid Game’e katılmak isterse üzerinde yuvarlak, üçgen ve kare şekillerinin bulunduğu karttaki numarayı aramak zorunda. Dizinin 2. sezon duyurusu için Netflix, o kart temalı bir görsel paylaştı.

O görselde şu sözler yer alıyor: “Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee’nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız.”

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Squid Game’in 2. sezonu nasıl olacak? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.