enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ünlü oyuncu Emily Watson’dan şaşırtan itiraflar! Rüya gibi isimlerle çalışmış

Dünyaca ünlü Hollywood karakteri Emily Watson, samimi itiraf ve açıklamalarıyla dolu bir dergi için röportaj gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu attığı …

Ünlü oyuncu Emily Watson’dan şaşırtan itiraflar! Rüya gibi isimlerle çalışmış
12.06.2022
120
A+
A-

Dünyaca ünlü Hollywood karakteri Emily Watson, samimi itiraf ve açıklamalarıyla dolu bir dergi için röportaj gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu attığı bir çok başarılı projede çalıştığı insanların büyük önemi olduğunu ve artık ağlamaklı ve ölmeli filmler tercih etmek istemediğini ve bu şekilde komediye atladığını belirtti.

Dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu Emily Watson, geçtiğimiz günlerde bir dergi için röportaj verdiği sıralarda şaşırtan itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu kariyer hayatına uzun süre tiyatroyla devam ederken Trier’nin “Breaking the Waves” filmiyle sinemaya hayatına geçti. Cannes’da prömiyer yapan filmdeki rolüyle 1997’de ‘en iyi kadın oyuncu’ dalında Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu, Hollywood’un önemli isimleriyle bir kadrajda yer almaktan mutluluk duyduğunu ve çok şey öğrendiğini belirtti.

emily watson beraking the wawes filminden

“HAYATIN DEĞİŞMEK ÜZERE”

1996 yılına kadar hiç film sahnesinde bulunmadığını uzun zaman tiyatro oynadığı belirten oyuncu Watson, o dönemlerde devletten işsizlik yardımı dahi aldığını ve durumunun hiç iyi olmadığını belirten sözlere yer verdi. Watson “Yönetmen Lars von Trier gelmek istemiyor. Sonra muhteşem insanlar olan Stellan Skarsgård ve merhum Katrin Cartlidge ile birlikte merdivenleri çıktım. Işıklar kapandığında, ‘Emily, hayatın sonsuza kadar değişmek üzere’…” açıklaması üzerine gerçekten de hayatının bu evreden sonra çok değiştiğini itiraf etti.

emily watson

“YAZAR OLMAK İSTİYORDUM”

Çocukken yazar olmak istediğini ama öğrenciyken tiyatroyla uğraştığını açıklayan Watson, oyunculuktan çok eğlendiğini ve bu alanda kalmak isteyerek ilerlemek istediğini belirtti. Watson “Bütün arkadaşlarım yetişkin olma yolunda adım atıyordu ve ben bunu istemiyordum. ‘O zaman oyuncu olacağım’ diye düşündüm” açıklamasında bulundu.

emily watson

“ÖLMEDİĞİM VE AĞLAMADIĞIM BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORUM”

Adam Sandler ile oynadığı komedi filmi için “Onunla, Adam ve Phil Hoffman’la birlikte burada olmak çok özel, güzel bir andı. Çok ama çok değerliydi. Paul’le ilk tanıştığımda oturduk ve bana 90 dakikalık bir romantik-komedi yapmak istediğini söyledi. Ben de ‘Ölmediğim ya da ağlamadığım bir şey yapmak istiyorum’ dedim. Adam, Beverly Hills’deki evinde oturup ‘Breaking the Waves’i izlemişti, ben de Londra’daki evimde oturmuş Adam’ın filmlerini seyretmiştim” ifadelerini kulandı.

emily watson

JOHNNY DEPP’LE OYNADIM AMA ONUNLA HİÇ TANIŞMADIM

Tim Burton’la animasyon çeken usta oyuncu, animasyon konusunda garip şeyler olduğunu “Animasyonla ilgili garip olan şey, gerçekten kimseyle tanışmıyorsun. Johnny Depp ile çekilen bir sürü sahnem var ama onunla hiç tanışmadım. Tim Burton’la kısaca tanıştım ama temelde bir ses mühendisiyle birlikte stüdyodaydım. Bir oyuncu için animasyon deneyimi çok garip. Aslında bu durumu oldukça zor buluyorum. Kendimi rahat hissetmiyordum. ” açıklamasında bulunarak ifade etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.