enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kolpaçino hayranlarına müjde! Şafak Sezer Kolpaçino’yu dizi olarak geri getiriyor

3 filmden oluşan ve Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kolpaçino serisi yakın zamanda dizi versiyonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya …

Kolpaçino hayranlarına müjde! Şafak Sezer Kolpaçino’yu dizi olarak geri getiriyor
11.06.2022
117
A+
A-

3 filmden oluşan ve Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kolpaçino serisi yakın zamanda dizi versiyonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer‘in yazıp yönettiği “Kolpaçino” serisi sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir dönem fırtına gibi esmişti. Vizyona girdiği andan itibaren sinema severler tarafından yoğun bir ilgi gören yapım, yıllar geçmesine rağmen geniş bir hayran kitlesine sahip. 

Kolpaçino serisinden sahneler

Son olarak 3’üncü filmi “Kolpaçino 3. Devre” ile izleyenlerin karşısına çıkan sevilen yapımdan hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in Kolpaniço serisini dizi olarak devam ettireceği ve yakın zamanda dijital platform Exxen‘de yayınlanacağı öğrenildi. Dizinin cast çalışmaları için çalışmalar hızla devam ederken sevilen yapım yeni sezonda izleyenlerle buluşacak.

Şafak Sezer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hakan Ural isyan etti: Erdoğan’ı sevdiğim için bana karşı bir tavır var

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.