enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Dünyaca ünlü oyuncu Jack Wagner’in acı günü! Oğlu Harrison Wagner hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran “General Hospital” adlı dizinin başarılı oyuncu kadrosunda yer alan Jack Wagner’in oğlu Harrison Wagner hayatını …

Dünyaca ünlü oyuncu Jack Wagner’in acı günü! Oğlu Harrison Wagner hayatını kaybetti
10.06.2022
173
A+
A-

Bir döneme damgasını vuran “General Hospital” adlı dizinin başarılı oyuncu kadrosunda yer alan Jack Wagner’in oğlu Harrison Wagner hayatını kaybettiği öğrenildi. 27 yaşındaki Harrison’un vefatıyla yıkılan babası Wagner, oğlunu o halde görmeye dayanamadı.

Amerikalı aktör Jack Wagner geçtiğimiz gün aldığı haberle yıkıldı. Daha önce adını başarılı projelerde sık sık geçirten ve ekranlarda izlenilmesi en çok sevilen oyuncular arasında yer alan Wagner’in oğlu Harrison Wagner, hayatını kaybetti.

jack wagner ve ailesi

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

27 yaşındaki Jack Wagner’in oğlu Harrison Wagner’in alınan haberlere göre cansız bedeni bir otomobil parkında bulundu. Ünlü aktörün daha ölüm nedeni ortaya çıkmazken, sevenleri yasa boğuldu.  Hayatının bir süresini bağımlılıkla mücadele ederken geçiren Harrison’un sonrasında düzeldiği ve bıraktığı, tedavi olduğu açıklandı.

jack wagner ve oğulları

SON PAYLAŞIMI

Harrison Wagner’in, geçtiğimiz mayıs ayında Instagram’dan yaptığı son paylaşımı ortaya çıktı. Kendi fotoğrafını yayınlayan Wagner’in, gönderisinde “Odaklan… Düşüncelerin ve sen kaldın.” ifadelerine yer verdiği görüldü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Onur Tuna Mahkum’daki uçurum sahnesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.