enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

1 ev 27 aracı satıp kripto paraya yatırdı! Müge Anlı’ya Ali Uğur Durkun olayı damga vurdu

Fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert’e bu hafta kripto para mağduru Ali Uğur Durkun ve ailesinin başına gelenler damga vurdu. Çocuklarının …

1 ev 27 aracı satıp kripto paraya yatırdı! Müge Anlı’ya Ali Uğur Durkun olayı damga vurdu
09.06.2022
136
A+
A-

Fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert’e bu hafta kripto para mağduru Ali Uğur Durkun ve ailesinin başına gelenler damga vurdu. Çocuklarının yaklaşık 12 milyon lirayı kripto paraya yatırdığını öğrenen aile 23 Mayıs’tan itibaren çocuklarına ulaşamadıklarını söyleyerek gözyaşları içinde yardım istedi.

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün akılalmaz olaylarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden ilginç konu ve konukların yer aldığı programın yeni bölümüne “kripto para” olayı damga vurdu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

2 haftadan fazla bir süredir kayıp olan Ali Uğur Durkun‘un ailesi Müge Anlı’ya gelerek yardım istedi. Ankara Keçiören‘de yaşayan Durkun ailesi oğluyla ilgili duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Çocuklarının aileye ait 1 evi ve 27 aracı satarak kripto paraya yatırdığını öğrenen aile, hem paralarından hem de çocuklarından oldu. 

Müge Anlı Ali Uğur Durkun olayı

Durkun’un 2 milyonluk evi 900 bin liraya sattığı ortaya çıkarken 23 Mayıs’tan beri de haber alınamaması sosyal medyayı salladı. İddialara göre; ailesini beş parasız bırakan genç kuzenine mesaj atarak ailesinin karşısına çıkamayacağını ifade etti.

Ali Uğur Durkun olayı

Ailesinin çağrısına sessiz kalmayan Ali Uğur Durkun ise canlı yayına bağlanarak “Hakkınızı helal edin, başka bir şey demek istemiyorum ne yaptığımın farkındayım, ben gelmek istemiyorum hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merhum usta sanatçı Cem Karaca’nın sözleri yeniden gündem oldu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.