enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

‘Tolgahan Sayışman’ın öfke kontrolü yok’ diyen Hatice Aslan bu kez farklı konuştu!

Bir döneme damga vuran “Lale Devri” dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman, yıllar önce sette yaşadıkları …

‘Tolgahan Sayışman’ın öfke kontrolü yok’ diyen Hatice Aslan bu kez farklı konuştu!
09.06.2022
146
A+
A-

Bir döneme damga vuran “Lale Devri” dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman, yıllar önce sette yaşadıkları kavga nedeniyle yeniden gündeme gelmişlerdi. Eski rol arkadaşı için “Öfke kontrolü yok” diyen Aslan’ın açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Sayışman o dönemleri aklından sildiğini söylemişti. Çok konuşulan açıklamaların ardından Hatice Aslan konuya son noktayı koydu.

“Ferhunde Hanımlar”,” En Son Babalar Duyar” ve “Lale Devri” gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Hatice Aslan, Aralık 2021’de Armağan Çağlayan‘ın Youtube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ serisine konuk olmuştu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, yıllar önce Lale Devri dizisinde birlikte rol aldığı Tolgahan Sayışman ile yaşadığı kavgayı anlatmıştı.

Lale Devrinin yıldızı Hatice Aslandan şaşırtan açıklamalar

“TOLGAHAN’IN ÖFKE KONTROLÜ YOKTU”

Tolgahan Sayışman’la dizi setinde kavga ettiğini söyleyen Aslan, şu ifadelere yer vermişti:

“Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın. Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil” 

Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman arasında ipler gerildi

Hakkında çıkan iddialara sessiz kalmayan Tolgahan Sayışman ise geçtiğimiz günlerde katıldığı “40” programında ‘itme’ ve ‘darp’ iddiası hakkında “O dönemi kafamda sildim, açıklamaları bile hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım’la çok güzel bir şekilde tatlıya bağladık. O da konuyu doğru bir şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada doğru olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız bir dönem yaşandı, sonrasında biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık. Yaşla beraber öfke kontrolüm var, eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım, onu itiraf edebilirim” şeklinde konuştu.

Tolgahan Sayışman

“TOLGAHAN BENİM CANIM!”

Çok konuşulan açıklamaların ardından Etiler’de objektiflere yansıyan Hatice Aslan, gazetecilerin Tolgahan Sayışman’ı sorması üzerine “Bizim Tolgahan ile hiçbir sorunumuz yok. Tolgahan benim canım. Kıyamam ona, çok seviyorum onu” diyerek konuya son noktayı koydu.

Hatice Aslan Tolgahan Sayışman hakkında konuştu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ABD’ye yerleşen Erdem Baş’ın İphone paylaşımı olay oldu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.