enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Hollywood oyuncusu Chris Pratt’ten eşi Katherine’a duygusal yıldönümü kutlaması!

Eşi Katherine Schwarzenegger ile geçirdiği evliliğinin 3. yılını kutlayan ünlü oyuncu Chris Pratt, sosyal medyada paylaşımlara doymadı. Kendini …

Hollywood oyuncusu Chris Pratt’ten eşi Katherine’a duygusal yıldönümü kutlaması!
09.06.2022
108
A+
A-

Eşi Katherine Schwarzenegger ile geçirdiği evliliğinin 3. yılını kutlayan ünlü oyuncu Chris Pratt, sosyal medyada paylaşımlara doymadı. Kendini, eşi Katherine ile evli olduğu için şanslı bulan başarılı aktör, çocuklarıyla da fotoğraflarını koyarak hayatın vermiş olduğu en güzel şey notlarıyla duygusal paylaşımlarda bulundu.

Ünlü Hollywood oyuncusu Chris Pratt, “Galaksi’nin Koruyucaları” başta olmak üzere bir çok filmde gişe rekoru kılmış ve adından bahsettirmeyi başarmıştı. Mutluluğunu arttırmak için aşık olduğu Katherine Schwarzenegger ile 2019’da dünyaevine girmiş ardından 3 çocuğuna babalık duygusu yaşadığı için mutluluğunu her defasında dile getirmişti. 

chris pratt ve eşi katherine

ŞANSLI BİR ADAMIM

Ünlü aktör Pratt, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Evliliğinin 3. yılını paylaşımlar üzerinden duygusal notlarla yapan başarılı oyuncu “Seni her gün daha çok seviyorum ve seninle bir hayat yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.” notuyla devam etti.

chris pratt ve eşi katherine schwarzenegger

“HAYATIMI GÜZELLEŞTİRİYORSUN”

42 yaşındaki aktör Pratt, çocuklarıyla ve karısıyla fotoğraflarını paylaşırken “Bu hayatın en güzel hediyeleri” notlarını ekledi. Ardından yaptığı paylaşımlarda ise eşi Katherine’ye seslenerek “Güçlü, muhteşem, akıllı, sevimli, düzenli, ser, kibar, şefkatli eşim evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Ben şanslı bir adamım, bana yaratıcımın hediyesi olduğun için teşekkür ederim. Çocuklarım ve ben sana sahip olduğumuz için yaratıcımıza çok minnettarız. Hayatımızı iyileştirmek için çok şey yapıyorsun, ve her anımızı güzelleştiriyorsun. Teşekkür ederim. Seni seviyorum. Seni seviyoruz…” notunu bıraktı.

katherine schwarzenegger ve oğlu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.