enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Netflix’den Ghostbusters Dizisi Geliyor!

Film sektöründe özellikle de seksenler ve doksanlarda çıkan pek çok başarılı yapım bugün bile hala adından sıkça söz ettiriyor. Bu dönemlerde …

Netflix’den Ghostbusters Dizisi Geliyor!
08.06.2022
113
A+
A-

Film sektöründe özellikle de seksenler ve doksanlarda çıkan pek çok başarılı yapım bugün bile hala adından sıkça söz ettiriyor. Bu dönemlerde çıkan Ghostbusters da yıllar içinde devasa bir hayran kitlesine (Ghostheads) ulaşmıştı.

2016’da sinemalarda yerini alan ve pek çok eleştiriye maruz kalan Ghostbusters: Bu Çağrıya Cevap Ver isimli filmin ardından geçtiğimiz yıl, Ghostbusters: Afterlife (Öteki Taraf) isimli film adından övgüyle söz ettirmeyi başarmıştı. Netflix ise bugün yaptığı bir duyuruda Ghostbusters’ın animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Dizi, Ghostbuster’ın başarılı yazarlarının kaleminden çıkacak

Netflix’in açıklamasına göre animasyon olacağını bildiğimiz bu dizi, serinin sevilen filmlerinden olan Ghostbusters: Afterlife’ın yazar ve yönetmenleri olan Jason Reitman ve Gil Kenan’ın kaleminden çıkacak. Dizi hakkında şimdilik çok fazla bilgi verilmemiş olsa da serinin hayranları, sadece yazar tercihinden bile dizinin güzel olabileceğini düşünüyor.

Netflix dizinin yayın tarihi hakkında hiçbir ipucu vermedi ancak sektörün önde gelen isimleri dizinin 2023 yılının yazında yayınlanabileceğini tahmin ediyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.