enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

“Benden Ne Olur?” filminin galası yapıldı

Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı. Yapımını Med Yapım, CJ …

“Benden Ne Olur?” filminin galası yapıldı
11.01.2022
209
A+
A-

Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı.

Yapımını Med Yapım, CJ ENM, Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şenöy’ün yaptığı “Benden Ne Olur?”, 14 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Filmin romantik komedi türlerinden biraz farklılaştığına dikkati çeken Kaya, “Aslında çok tatlı bir kadının hikayesi var burada. İzlediğim romantik komedi filmleri arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasıyla ilgili arayışlarını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça gösteriyor. Bu yüzden bu işin içinde bulunmak benim için çok sevindiriciydi.” ifadelerini kullandı.

Onur Tuna da bu filmin klişe romantik komedi filmlerinden farklı olduğuna değinerek, “Özgür bir karakteri anlatıyoruz, güzel bir film oldu bence, herkes çok eğlenecek.” dedi.

Enis Arıkan ise filmi dün gece izlediğini söyleyerek, “Hazal’a aşık oldum ve ağladım. Şahane bir performans izledim, onun yeteneğini ve çalışmalarının nasıl bir sonuç verdiğini gördüğüm için ağladım.” diye konuştu.

Aslı T. Kızmaz’ın aynı isimli kitabından Müge Öztürk’le birlikte sinemaya uyarladığı “Benden Ne Olur?” filminin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın yanı sıra Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci de yer alıyor.

‘Benden Ne Olur?’ filminin yapımcılığını ise Fatih Aksoy, Kerem Çatay ve Jinnie Choi üstleniyor.

Film, tüm çevresinin kendisinden beklediği “düzenli” hayatı bir türlü olduramamış, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadın olan Sertab Bal’ın, ablasından duyduğu “Senden hiçbir şey olmaz” sözleri ile hayatını yeniden düzenlemeye karar vermesini konu alıyor.

Metin Yüksel Kaya –

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.