enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Jorge Jesus bileti kesti! 6 ayrılık birden…

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın yerine Jorge Jesus’a 1 yıllık imzayı attırdı. Portekizli teknik adam gelir gelmez göreve başladı. Transferlerle …

Jorge Jesus bileti kesti! 6 ayrılık birden…
05.06.2022
138
A+
A-

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın yerine Jorge Jesus’a 1 yıllık imzayı attırdı. Portekizli teknik adam gelir gelmez göreve başladı. Transferlerle ilgili talimatı veren Jesus, takımdan ayrılacak isimleri de belirledi. Fenerbahçe’de 2022- 23 sezonunun yapılanmasında takımda ayrılıklar yaşanacağının açıklanması dikkatleri ‘Kimlerin gideceği’ sorusuna çevirdi. Berke Özer ve Jose Sosa, sözleşmelerinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılacak ilk isimler olarak ön plana çıktı.

OZAN TUFAN KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR!

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Ozan Tufan yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmüyor.

Ozan için Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın devrede olduğı öne sürülmüştü. Ancak sarı-lacivertli yönetimden gelen açıklamada siyah-beyazlılardan ilginin geçen sezon olduğu, bu sezon bir girişimin bulunmadığı ifade edildi.
  ÖZİL’İ VETO ETTİ!

Jorge Jesus, düzenlenen imza töreninde Mesut Özil için yönetimin aldığı kararın devam edeceğini açıkladı.


Jesus’un bu kararında oynatmak istediği sistemde Özil’e yer olmadığı iddia edildi.

3 AYRILIK DAHA!

Berke Özer ve Jose Sosa’nın ardından kiralıktan dönecek bazı isimlere de veda edilecek.


AYRILACAK OYUNCU SAYISI ARTABİLİR

Akşam’ın haberine göre; Sözleşmeleri devam eden ancak gözden çıkarılan başka isimlerle de yol ayrımına gelinebileceği kaydedildi.

LUIZ GUSTAVO’YA ÜLKESİNDEN TALİP!

Sarı-lacivertlilerin maaş yükünden kurtulmak istediği Luiz Gustavo’ya ülkesinden talip çıktı.

Brezilya Ligi ekibi Botafogo’nun, deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu öğrenildi. Jesus’un basın toplantısında genellikle 4-4-2 taktiği üzerine oynadığını açıklamasının ardından forvet oyuncularının durumu merak edildi.

Jesus’un genellikle tercihlerinden pivot santrfor önceliği bulunuyor. Bununla birlikte geçen sezon oldukça performansı düşük olan Valencia için de Jesus kararını verdi. ENNER VALENCIA YOL AYRIMINDA!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen katkıyı sağlayamayan Enner Valencia da topun ağzına gelen isimler arasında.

Meksika ekiplerinin kıskacında olan Enner Valencia’dan bonservis geliri kazanmak isteyen Fenerbahçe, 32 yaşındaki forvetin transferinde zorluk çıkarmayacak. Jorge Jesus’un da ayrılığa onay verdiği belirtiliyor.

Ekvadorlu golcünün, Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda iyi bir performans sergilemek istediği ve düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamayı amaçladığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.