enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2017
EURO
38,0216
ALTIN
2.908,18
BIST
9.608,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Tamer Karadağlı pasta sürprizini beğenmedi! ‘Bana hiç benzememiş’

Reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışı için Ankara’ya giden oyuncu Tamer Karadağlı, pasta sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Pasta …

Tamer Karadağlı pasta sürprizini beğenmedi! ‘Bana hiç benzememiş’
03.06.2022
97
A+
A-

Reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışı için Ankara’ya giden oyuncu Tamer Karadağlı, pasta sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ünlü oyuncu “Bu arkadaş bana hiç benzememiş” dedi.

“Çocuklar Duymasın” dizisinde oynadığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, 2002 yılında yılında kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile nikah masasına oturmuştu. 2006 yılında kızı Zeyno’nun doğumuyla baba olma sevinci yaşayan Karadağlı, eşiyle ayrılsa da sık sık Ankara’ya kızını görmeye gidiyor.

Tamer Karadağlı

Bir süre önce yaptığı reklam anlaşmasıyla çelik kapı firmasının yüzü olan ünlü oyuncu, Çankaya’daki mağaza açılışı için soluğu Ankara’da aldı. Hem kızı Zeyno’yu görme fırsatı bulan hem de iş için Ankara’ya gelen Karadağlı’ya mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Mağaza açılışı için hazırlanan pasta ve üzerindeki Tamer Karadağlı figürünü gören ünlü oyuncu şaşkına döndü. 

“Sürprizleri severim, gerçekten sürpriz oldu” diyen ünlü oyuncu “Ama bu arkadaş bana hiç benzememiş. Saçlar benziyor ama üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor” şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

Tamer Karadağlı figürlü pasta

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mahkum dizisinde Engin Akyürek sürprizi!

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.