enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

YouTube’a Televizyon ve Telefonları Bağlama Özelliği Geldi

YouTube üzerinden video izleyip zaman geçirmek birçoğumuzun oldukça sevdiği bir aktivite. Sevdiğimiz bir videonun altına gelen yorumları okumak …

YouTube’a Televizyon ve Telefonları Bağlama Özelliği Geldi
03.06.2022
157
A+
A-

YouTube üzerinden video izleyip zaman geçirmek birçoğumuzun oldukça sevdiği bir aktivite. Sevdiğimiz bir videonun altına gelen yorumları okumak ve bizimle aynı fikirde olan insanların olduğunu görmek de bir hayli mutlu ediyor.

Ancak maalesef ki videoların altındaki yorumlar akıllı TV’lerde görünmüyor; bu da bizleri YouTube’u daha çok web tarayıcısından veya mobil uygulamadan izlemeye itiyordu. Nitekim televizyonlarımızın büyük ekranlarında video izlemek ve yorum okumak çok daha keyifli olacağı için YouTube bu duruma yeni bir çözüm getirdi.

Android ve iOS telefonlar TV’ye bağlanarak yorumlar ve etkinliklere erişim sağlanabilecek

İzleyicilerin büyük birçoğunluğunun sabırsızlıkla beklediği ve belki de neden olmadığını sorguladığı bir özellik nihayet YouTube tarafından duyuruldu. Bugün itibarıyla kullanıma sunulan özellikle birlikte artık Android ve iOS telefonlar ikinci ekran gibi kullanılarak YouTube videolarında etkileşimler görüntülenebilecek. Tabii bu etkileşimlere yorumlar, beğeniler ve benzer diğer etkinlikler de dahil edilmiş oldu.

Yeni özelliği kullanmak için ise televizyonunuz ve telefonunuzda aynı YouTube hesabınızın açık olması yeterli oluyor. Böylelikle cihazlarınız eşleşerek, aynı anda etkileşimleri iki cihazınızda da görmenize olanak sağlanıyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.