enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5776
EURO
35,0451
ALTIN
2.455,67
BIST
10.497,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Ünlü futbolcu kadınlarla aynı yatakta yakalandı! Nişanlısının tepkisi hayrete düşürdü

İngiliz futbolcu Andy Carroll bir skandala imza attı. İki gün önce Dubai’de iki kadınla otel odasında çekilen fotoğraflarının The Sun gazetesi …

Ünlü futbolcu kadınlarla aynı yatakta yakalandı! Nişanlısının tepkisi hayrete düşürdü
02.06.2022
112
A+
A-

İngiliz futbolcu Andy Carroll bir skandala imza attı. İki gün önce Dubai’de iki kadınla otel odasında çekilen fotoğraflarının The Sun gazetesi tarafından yayınlanmasından sonra gözler Andy’nin üç çocuğunun annesi olan nişanlısı 34 yaşındaki Billi Mucklow’a çevrildi.

NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

Skandalın ortaya çıkmasından sonra annesi ile alışverişte görüntülenen Billi Mucklow’un nişan yüzüğünü çıkardığı görüldü. The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, Billi’nin ailesinin ve yakın arkadaşlarının düğünü erteleme ısrarlarına rağmen Andy’i çok sevdiğini söylediğini ve Cumartesi günü evleneceğini belirtti.

EVİ TERKETTİ

Haberde ayrıca düğün için tüm hazırlıkların yapıldığını, Billi’nin bu durum ile yüzleşip yoluna devam etmeye karar verdiği aktarıldı. Ailesi ve yakın arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen düğünü ertelemeyen Billi’yi seven bazı arkadaşları ise verdiği bu karara destek verdi. Skandal sonrası Billi, Andy ile Essex’de yaşadığı 5 milyon sterlin değerindeki evi bırakıp ailesinin yanına gitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.