enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2082
EURO
37,9131
ALTIN
2.929,94
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eski sevgilisini yaralayan emekli polis, evine gider gitmez intihar etti

Dün saat 12.30 sıralarında Pendik’te iddiaya göre emekli polis memuru Hamza Yasak (56), otomobiliyle eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Ayşe …

Eski sevgilisini yaralayan emekli polis, evine gider gitmez intihar etti
02.06.2022
123
A+
A-

Dün saat 12.30 sıralarında Pendik’te iddiaya göre emekli polis memuru Hamza Yasak (56), otomobiliyle eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Ayşe Varol’u (36) takip etti.

SOKAKTA YARALADI

Yasak, sokakta yürüyen Varol’un yanına yaklaşarak aracının içinden iki el ateş etti. Yasak, otomobiliyle olay yerinden ayrılırken, omzundan ve karnından yaralanan kadın ise çığlık atarak sokakta koşmaya başladı. Sesleri duyan vatandaşlar ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinin yakınında bulunan inşaat çalışanları yaralı kadını araçlarıyla hastaneye götürdü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Hastanede tedavi altına alınan Ayşe Varol’un hayati tehlikesi bulunmazken, Varol’un polise verdiği ilk ifadede kendisini yaralayan kişinin eski erkek arkadaşı olduğunu söylediği öğrenildi. Emekli polis memuru Hamza Yasak’ın Pendik’te yaşadığı rezidansın ikinci katına gelen polis ekipleri, içeriden silah seslerinin geldiğini duydu. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, Yasak’ı hareketsiz şekilde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamza Yasak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yasak’ın cenazesi, yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan rezidansın önünde park halinde bulunan Hamza Yasak’ın otomobilinde de incelemeler yapıldı.

“KALÇASINI TUTARAK ŞU TARAFA DOĞRU GİTTİĞİNİ GÖRDÜM”

Ayşe Varol’un yaralandığı mahallede oturan Kevser Kaçar, “İçeride bir bağırma sesi duydum. Bayan sesi duydum. Hemen cama çıktım baktım. Ondan sonra 2 tane silah sesi duydum. Sonra ben bayanı böyle kalçasını tutarak şu tarafa doğru gittiğini gördüm. Sonra komşum oradan görüp anlattı bana. Allah’tan çalışan ustalar hemen arabaya atıp da hastaneye götürmüşler. Sonra zaten ambulans falan geldi ama yetişemediler tabii onlar götürmek zorunda kaldılar fenalaşınca. Sadece şöyle bir hızlı arabanın geçtiğini gördüm ama yani o kadar şoka girdim ki, ben evde bile etkilendim. Allah kimsenin başına vermesin” dedi.

/ 3. Sayfa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.