enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6711
EURO
35,3803
ALTIN
2.506,06
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

THY, uçtuğu ülke sayısını 129’a çıkardı

Afrika’da başlattığı seferlerle uçuş ağını genişleten ve Afrika’ya dünyaya bağlayan THY, Cuba seferiyle ülkedeki destinasyon sayısını 62’e …

THY, uçtuğu ülke sayısını 129’a çıkardı
01.06.2022
134
A+
A-

Afrika’da başlattığı seferlerle uçuş ağını genişleten ve Afrika’ya dünyaya bağlayan THY, Cuba seferiyle ülkedeki destinasyon sayısını 62’e çıkardı. Havayolu şirketinin kıtadaki 62’nci uçuş noktası olan Güney Sudan’ın başkenti Cuba’ya bugün sefer başlattı.

Boeing 797-8 tipi uçaklarıyla gerçekleştirilecek olan seferler pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirecek. Havayolu şirketi bu destinasyon ile birlikte uçuş gerçekleştirdiği ülke sayısını 129, destinasyon sayısını da 338’e çıkardı.

AFRİKA’YI DÜNYAYA BAĞLAYACAĞIZ

İlk uçuş nedeniyle Cuba Havalimanı’nda düzenlenen törende bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Her geçen gün artan endüstriyel yatırımlar sayesinde orta ve uzun vadede Afrika’nın dünya turizmi ve ticareti için öneminin artacağına inanıyoruz. Bu kapsamda Türk Hava Yolları olarak Güney Sudan’ın başkenti Cuba uçuşlarına başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelişen pazar ve artan talepler ile Afrika’yı dünyaya bağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.