enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Kozmetik fuarına katılan Demet Akalın, beğendiği tüm ürünleri alarak rafları boşalttı

Gündeme dair yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve son olarak Trabzonspor’un kutlamalarına katılan Demet Akalın, davet üzerine bir …

Kozmetik fuarına katılan Demet Akalın, beğendiği tüm ürünleri alarak rafları boşalttı
31.05.2022
179
A+
A-

Gündeme dair yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve son olarak Trabzonspor’un kutlamalarına katılan Demet Akalın, davet üzerine bir kozmetik fuarına katıldı.

TORBASINA SIĞDIRAMADIĞI ÜRÜNLERİ EVE YOLLATTI

Fuarda tek tek stantları gezen başarılı şarkıcı, beğendiği tüm ürünleri yardımcısının tuttuğu torbanın içine koydu. Tüm ürünleri denemek isteyen Akalın, neredeyse tüm rafları boşalttı. Bununla da yetinmeyen ünlü isim, bir yağ yakma cihazını da beğendi. Cihazın üzerine oturan ve çok beğendiğini söyleyen şarkıcı, “Bunları da eve yollayın” diyerek görevlilere talimat verdi.

“DİYET VE SPORA BAŞLADIM”

Migren ağrılarından dolayı kortizonlu bir ilaç kullanan Demet Akalın, aldığı kilolarla ilgili de konuştu. “Çok zor bir 1,5 ay geçirdim” diyen şarkıcı, “Diyet ve spora başladım. Önemli olan sağlık tabi ki. Allah bütün hastalara şifa versin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.