enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2563
EURO
37,6505
ALTIN
2.909,31
BIST
9.041,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C

Arkadaşını başına piknik tüpüyle vurarak ağır yaraladı! Kan donduran anlar kamerada

Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy’de Göksel Paçaman ile yanına gelen arkadaşı M.B. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. PİKNİK TÜPÜYLE VURDU …

Arkadaşını başına piknik tüpüyle vurarak ağır yaraladı! Kan donduran anlar kamerada
31.05.2022
84
A+
A-

Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy’de Göksel Paçaman ile yanına gelen arkadaşı M.B. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

PİKNİK TÜPÜYLE VURDU

Göksel Paçaman, M.B.’yi iş yerinin dışına çıkardı. Bu sırada M.B., iş yerini kilitlemek için arkasını dönen Paçaman’ın başına, yerde bulduğu piknik tüpüyle vurdu. Paçaman, kanlar içinde yere yığıldı. M.B. ise yerde yatan Paçaman’ın başını tekmeledi.

O ANLAR KAMERADA

Başından aldığı darbelerle ağır yaralanan Göksel Paçaman, çevredekiler tarafından evine götürüldü. M.B. ise olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

DURUMU KRİTİK

M.B., bir süre sonra Göksel Paçaman’ın evinin önüne gelip, sözlü tacize devam etti. Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na durumu bildiren ve bir süre sonra da evinde fenalaşan Paçaman, ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Paçaman’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. M.B. ise jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

/ Ünsal Yücel – 3. Sayfa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.