enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Kratos mu Master Chief mi? God of War’a Halo modu eklendi

God Of War’un PC’ye çıkış yapmasıyla beraber mod duyurularının yapılmasının ardından God of War oyunun yönetmenleri PC kullanıcıları için mod …

Kratos mu Master Chief mi? God of War’a Halo modu eklendi
31.05.2022
113
A+
A-

God Of War‘un PC’ye çıkış yapmasıyla beraber mod duyurularının yapılmasının ardından God of War oyunun yönetmenleri PC kullanıcıları için mod kullanımına izin verdiğini ve eğlenceli olabileceğini açıklamıştı. God of War’un başlangıcındaki Stranger boss’u birçok kez modlandı ve Kratos, farklı farklı kahramanlarla dövüşmek zorunda kaldı. Bu kez ise Xbox’ın popüler serisi Halo’nun kahramanı Master Chief ile çarpıştı.

MASTER CHIEF Mİ KRATOS MU?

Mod Marcos RC tarafından oluşturuldu ve görüntüler, The Stranger’ın yerine Master Chief’in kendisiyle değiştirilerek oyundaki ilk boss dövüşünde yer aldı. Mod tasarımcısı Marcos RC’nin God of War’a için geliştirdiği Master Chief modunun videosunu YouTube’a yükledi.

Daha önce ise God of War’u The Simpsons teması ile tekrardan tasarlan mod yayınlanmıştı. Kratos yerine Homer, Arteus yerine ise Bart’ı oynadığımız mod sonrası Master Chief modu oldukça dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.