enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1982
EURO
38,1128
ALTIN
2.896,87
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Hatay’da sahne Tuğba Yurt’un

EXPO 2021 Hatay alanları bahar konserleri kapsamında birbirinden ünlü ismi Hataylılarla buluşturmaya devam ediyor. HATAY İGFA- Bugüne kadar …

Hatay’da sahne Tuğba Yurt’un
30.05.2022
156
A+
A-

EXPO 2021 Hatay alanları bahar konserleri kapsamında birbirinden ünlü ismi Hataylılarla buluşturmaya devam ediyor.

HATAY İGFA- Bugüne kadar sayısız konsere ev sahipliği yapan EXPO alanları, son olarak Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’u konuk etti. Sesi ve yüksek enerjisiyle geniş kitlelere ulaşan başarılı şarkıcı, dillere pelesenk olan şarkılarını bu kez Antakya EXPO alanında söyledi.

Hatay’a ikinci kez geldiğini söyleyen Tuğba Yurt, Antakya’da olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, medeniyetleri şehri Hatay’ın EXPO’yu yerli ve milli bir şekilde yaptığını dile getirerek “Başkanımız Lütfü Savaş ve arkadaşları EXPO organizasyonunu öz kaynaklarıyla Hataylılarla buluşturduğu için kendilerine teşekkür ederim. Tuğba Hanım’ı medeniyetlerin beşiği Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Nice konserlerde buluşmak üzere” ifadelerini kullandı ve şarkıcıya çiçek hediye etti.

EXPO amfitiyatroyu dolduran yediden yetmişe binlerce vatandaş şarkıcının seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.