enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2353
EURO
37,9454
ALTIN
2.926,40
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Paris’te Devler Ligi skandalı! Fatih Terim’den çok konuşulan Türkiye yorumu

Real Madrid ve Liverpool’un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde 2021/22 sezonunun şampiyonu bugün belli olacak. PARİS SINIFTA …

Paris’te Devler Ligi skandalı! Fatih Terim’den çok konuşulan Türkiye yorumu
28.05.2022
131
A+
A-

Real Madrid ve Liverpool’un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde 2021/22 sezonunun şampiyonu bugün belli olacak.

PARİS SINIFTA KALDI

Normal şartlarda TSİ 22.00’de başlaması gereken final mücadelesi organizasyon eksikliği nedeniyle başlayamadı. Maçın 36 dakika gecikmeyle 22:36’da başlayacağı duyuruldu.

Tüm dünyada ekran başına kilitlenen milyarlarca taraftar bu duruma isyan etti. Stat çevresinde oluşan yoğunluğa Fransız polisler biber gazıyla müdahale etti.

UEFA’dan yapılan açıklamada, stadyum dışında yaşanan yoğunluk sebebiyle taraftarların içeriye giremediği ve stadyum çevresindeki yoğun trafik nedeniyle bazı taraftarların maça gelemediği belirtildi.

FATİH TERİM’DEN ELEŞTİRİ, TÜRKİYE’YE ÖVGÜ

Dev finalin yorumcusu Fatih Terim, Paris’te organizasyon eksikliğini eleştirirken Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Terim açıklamasında, ”Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.