enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Depeche Mode üyesi Andy Fletcher’dan hayranlarını kahreden haber! 60 yaşında hayatını kaybetti

Efsanevi elektronik müzik grubu Depeche Mode’un yıldızından kötü haber geldi. Grubun kurucu ortalığı ve klavyecisi Andy Flecther, 60 yaşında …

Depeche Mode üyesi Andy Fletcher’dan hayranlarını kahreden haber! 60 yaşında hayatını kaybetti
27.05.2022
119
A+
A-

Efsanevi elektronik müzik grubu Depeche Mode’un yıldızından kötü haber geldi. Grubun kurucu ortalığı ve klavyecisi Andy Flecther, 60 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

“Just Can’t Get Enough”, “Enjoy the Silence” ve “Personal Jesus” gibi birbirinden hit parçalarla 80’lere damga vuran dünyaca ünlü elektronik grubu Depeche Mode‘dan kötü haber geldi. Grubun kurucu ortağı ve klavyecisi Andy Fletcher, 60 yaşında hayatını kaybetti. 

Depeche Mode grubunun yıldızı Andy Fletcher hayatını kaybetti

Depeche Mode resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili dostumuz, aile üyemiz ve grup arkadaşımız Andy ‘Fletch’ Fletcher’ın zamansız vefatıyla şok olduk ve üzüntüyle dolduk. Fletch’in gerçek bir altın kalbi vardı ve desteğe, canlı bir sohbete, iyi bir kahkahaya veya soğuk bir biraya ihtiyacınız olduğunda her zaman oradaydı. Kalbimiz ailesiyle ve onların mahremiyetine saygı duymanı rica ediyoruz”

Depeche Mode grubu

Ünlü sanatçının ölüm haberi dünyanın dört bir köşesinde üzüntüyle karşılandı.

Andy Fletcher

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Elvis Presley’i oynayan Austin Butler role kendini fazla kaptırınca hastanelik oldu!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.