enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Toprağa gömülen tabuttan gelen ses, cemaati pürdikkat kestirdi! Mezar kazılınca merhumun canlı olduğu anlaşıldı

Hindistan’ın Banihal kentindeki Alt Bölge Hastanesi’nde doğan bir bebek, doğumdan kısa süre sonra hastane çalışanları tarafından ölü olarak rapor …

Toprağa gömülen tabuttan gelen ses, cemaati pürdikkat kestirdi! Mezar kazılınca merhumun canlı olduğu anlaşıldı
25.05.2022
101
A+
A-

Hindistan’ın Banihal kentindeki Alt Bölge Hastanesi’nde doğan bir bebek, doğumdan kısa süre sonra hastane çalışanları tarafından ölü olarak rapor edildi. Aile üyeleri de hastaneye giderek bebeklerini ceset torbasının içerisinde teslim aldı.

HEMEN CENAZE İŞLEMLERİ BAŞLADI

Fazla vakit kaybetmek istemeyen aile, hemen cenaze işlemlerini başlattı. Akrabalar da cenaze için yola çıkarak Banihal kentine ulaştı. İşlemlerin ardından tabuta konulan çocuk, gömülmek üzere mezarlığa götürüldü.

GÖMÜLDÜKTEN SONRA SES ÇIKARDI

Tabutun mezarlığa gömülmesinin ardından topraktan gelen ses, cemaatin pür dikkat kesilmesine neden oldu. Hemen toprağı geri kazmaya başlayan aile üyeleri, çocuklarını canlı ve sağlıklı şekilde görmeleri nedeniyle hem sevinç hem de şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.