enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2308
EURO
37,5875
ALTIN
2.883,03
BIST
8.947,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C

Yok artık dedirtti! Pakistanlı ünlü fenomen sosyal medya etkileşimi için yangın çıkardı

Sanal dünyanın kontrolsüzce kullanılmasının verdiği zararlar bitmiyor. Ünlü fenomen olan Pakistanlı kadın Dolly Leo Passed, sosyal medyasında …

Yok artık dedirtti! Pakistanlı ünlü fenomen sosyal medya etkileşimi için yangın çıkardı
24.05.2022
122
A+
A-

Sanal dünyanın kontrolsüzce kullanılmasının verdiği zararlar bitmiyor. Ünlü fenomen olan Pakistanlı kadın Dolly Leo Passed, sosyal medyasında etkileşim alabilmek için ormanda yangın çıkarıp poz verdi. Akıllara durgunluk getiren olay karşısında İslamabad dava açtı.

Sosyal medyada etkileşim alabilmek için, gerçek hayatla sanal hayatın varlığını karıştıranlar günden güne artış göstermekte. Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan “Dollyofficial” lakaplı Pakistanlı sosyal medya fenomeni Dolly Leo Passed daha fazla izlenme adına tehlikeli bir olayı kendi elleriyle oluşturdu.

dolly leo passed

DAVA AÇILDI

Video ve fotoğraf çekmek için ormana giden ünlü fenomen, ormana yakın bir yeri arka planı güzel dursun diye ateşe verdi. Sosyal medyada paylaşılan video klibin platformunun topluluk kurallarını ihlal eden klip, paylaşıldığı andan kısa bir süre sonra silindiği öğrenildi.

dolly leo passed

“RAHATSIZ EDİCİ BİR TREND”

Videoyu Twitter hesabından paylaşan “İslamabad Yaban Hayatı” isimli derneğin Yönetim Kurulu başkanı Rina Satti, görüntülerin sosyal medyada “rahatsız edici ve feci bir trendin parçası” olduğunu söyledi. Satti, “Takipçi arayan gençler bu sıcak ve kurak mevsimde ormanlarımızı ateşe veriyor” dedi. İslamabad tarafından dava açılan fenomen Dolly için kasıtlı olarak yangın başlatma suçundan şikayet edildiği öğrenildi.

dolly leo passed

Pakistanlı fenomen ise savunmasında, ormanı yakma gibi kasıtlı bir durum olmadığını, yol kenarlarındaki kuru dalları yaktıklarını ileri sürdü. Ancak otların hemen yanı başında birkaç ağacın olması dikkatlerden kaçmadı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.