enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2581
EURO
37,6075
ALTIN
2.911,11
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

Fiyatı üzebilir: GeForce Now, 24 saatlik Premium paketini geri getirdi!

NVIDIA tarafından sunulan bulut oyun servisi GeForce Now, 15 Mart 2021 tarihi itibariyle Beta sürecini tamamladı ve ülkemizde hizmete girdi …

Fiyatı üzebilir: GeForce Now, 24 saatlik Premium paketini geri getirdi!
24.05.2022
160
A+
A-

NVIDIA tarafından sunulan bulut oyun servisi GeForce Now, 15 Mart 2021 tarihi itibariyle Beta sürecini tamamladı ve ülkemizde hizmete girdi. Şimdi ise bir süre önce Türkiye’de erişime kapattığı 24 saatlik Premium paketini tekrar hizmete sundu. İşte detaylar…İşte GeForce Now 24 saatlik Premium paketinin fiyatıNVIDIA ve Turkcell işbirliği ile Türkiye’ye gelen GeForce NOW bulut oyun hizmeti bir yılı aşan süredir oyuncular tarafından kullanılıyor.

Fakat oyun hizmeti dediğimiz zaman Game Pass ve PS Plus gibi hizmetlerle karıştırılmaması gerekiyor.

PlayStation sahipleri tüm oyunları ücretsiz deneyebilecek!NVIDIA tarafından sunulan bu hizmetin asli amacı Uzaktaki güçlü donanıma sahip bir bilgisayarın hızlı internet bağlantısıyla yönlendirilmesi ve bilgisayardan gelen görüntünün oyuncuya aktarılmasıdır.

Yani düşük performanslı bir telefon, tablet veya bilgisayarınız olsa bile, iyi bir internet bağlantısı sayesinde en iyi grafiklere sahip oyunları bile oynayabiliyorsunuz.

Fakat bu oyunlar size ücretsiz olarak sunulmuyor.

Yine kendi hesaplarınızı ve buradaki oyunlarınızı kullanabiliyorsunuz.

Dolayısıyla bir nevi NVIDIA’nın en güçlü bilgisayarlarını size geçici süreyle tahsis ettiğini ve o cihazlarda çalıştırdığınız oyunların sizin ekranınıza düşük gecikme ile yansıtıldığını düşünebiliriz.

Yeni 24 saatlik Premium paketinin de arasında bulunduğu fiyatlandırma ise şu şekilde: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!Shiftdelete / Gamegar hepcanli.com Haber Ekonomi Spor Magazin Dünya Politika 3. Sayfa Gündem Son Dakika Sağlık Teknoloji Finans Fotogaleri Yazarlar Yerel Haberler Haber Arşivi Haberler Joe Biden Ömer Çelik Ümit Özdağ Murat Kurum Cahit Özkan Fatih Erbakan Meral Akşener Magazin Gülşen Eda Ece Ezgi Mola Ece Erken Cem Belevi Cem Yılmaz Dilan Çıtak Spor Muslera Balotelli Burak Elmas Fatih Terim Hatice Akbaş Ergin Ataman Abdullah Avcı hepcanli.com Tümü Hava Durumu Namaz Vakitleri Gamegar Seçim Sonuçları Şans Oyunları Rüya Tabirleri Yemek Tarifleri Hakkımızda Yayın İlkeleri Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Çerez Politikası Kişisel Verilerin Korunması Künye İletişim Reklam Webmaster İşbirliği RSS Sitene Ekle Haber: Fiyatı üzebilir: GeForce Now, 24 saatlik Premium paketini geri getirdi! – Haberler hepcanli.com: Türkiye’nin en kapsamlı haber sitesi.

ve en güncel haberler hepcanli.com’da. Haber | Son Dakika | Haberler © 2022 [Hata Bildir] 24.05.2022 07:46:20

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.