enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C

Turistik tesisler Metaverse’e taşınıyor

Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinden olan Adonis, Türk turizminin gelişmesi için teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Adonis.com ile …

Turistik tesisler Metaverse’e taşınıyor
23.05.2022
107
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinden olan Adonis, Türk turizminin gelişmesi için teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Adonis.com ile Türkiye’nin turistik yerlerini ve turizm tesislerini online kanallara taşıyan şirket, bu kez de metaverse teknolojisini kullanarak kendi sanal alemini geliştirdi. Şirketin geliştirdiği yeni teknoloji ile Antalya’daki Titanic Mardan Palace birebir olarak AdonisVerse’e taşındı. Bu teknolojisini de ilk kez dünyanın birçok ülkesinden gelen seyahat acentalarının buluşma noktası olan Dubai’deki Arabian Travel Market 2022’de tanıtan şirketin standı ilgi odağı oldu. WR gözlüklerle oteli gezme olanağı bulan misafirler single’dan kral dairesine kadar her türlü oda, resepsiyon, havuz, yemekhane, plaj gibi otelin her noktasını görebildiler.

KISA SÜREDE BİRÇOK OTELE UYARLANACAK

İlk kez bir seyahat acentesi tarafından bu teknolojinin geliştirildiğini belirten Adonis Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçek, “Misafirlerimize özgür bir tatil olanağı sunduğumuz için bu teknolojiye ‘özgür tatil’ programı dedik. Misafirlerimiz dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye’de hangi turizm tesisinde, nasıl bir tatili deneyimleme olanağına sahip olacağını AdonisVerse ile görecek ve tercihini buna göre belirleyecek. AdonisVerse ile sanal tur yaparak, otelin keyfini her açıdan, sanki içinde yaşar gibi çıkartabilecek” dedi.

AdonisVerse projesinin temelinde, seyahat teknolojisinin geleceği olan meta-verse ile birleştirilen çevrimiçi yüksek teknoloji yatırımı bulunduğunu belirten Çiçek, “Şu an sadece Titanic Mardan Palace ile başlayan bu deneyimleme seçeneği çok kısa süre içinde Türkiye’deki birçok otele yayılmış olacak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.