enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rainbow Six Siege, yeni karakterinde Valorant’tan esinlendi

Rainbow Six Siege’e eklenecek yeni saldıran (Attacker) operatörü Sens duyuruldu. Özellikleri ile birlikte yayınlanan kod adı Sens olan Neon …

Rainbow Six Siege, yeni karakterinde Valorant’tan esinlendi
23.05.2022
140
A+
A-

Rainbow Six Siege‘e eklenecek yeni saldıran (Attacker) operatörü Sens duyuruldu. Özellikleri ile birlikte yayınlanan kod adı Sens olan Neon Ngoma Mutombo, Operation Vector Glare genişlemesi ile tanıtan karakterdir. Operatörün özelliklerinin ise Valorant’tan esinlendiği anlaşıldı.

Rainbow Six Siege, taktiksel oynanışıyla gerçekçiliği oyunculara hissettirmektedir, ancak eklenen yeni karakter Sens ile bu duvarın biraz dışına çıkılıyor. Valorant’taki Neon karakterinin açtığı duvara benzer tek taraflı bir duman duvarı açmaktadır.

SENS TEÇHİZATLARI

  • Teçizhat: ROU ışık tekerleği (3)
  • Birincil silahlar: POF-9 saldırı tüfeği (Yeni), 417 DMR
  • İkincil silahlar: SDP 9mm, Gonne 6
  • İkincil araçlar: Hard Breach Charge, claymores

Ayrıca bu dumanı Valorant’taki Phoenix’in alev duvarı ile benzetenlerde bulunuyor. Bunun yanı sıra Rainbow Six Siege’e Valorant’taki gibi bir atış poligonu ekleniyor. İki atış poligonu o kadar benzer ki, her iki oyunu da oynadıysanız, benzerlikler kolaylıkla anlaşılıyor.

Ubisoft‘un taktiksel FPS oyunu Rainbow Six Siege, yeni operatörü Sens ve atış poligonunu 7 Haziran’da Operation Vector Glare ile getiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.