enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner ile romantik karesini paylaştı!

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, sık sık paylaşım yaptığı sosyal medyasından yeni bir paylaşımda bulundu. Topal, eşi Korhan Saygıner ile bir …

Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner ile romantik karesini paylaştı!
22.05.2022
105
A+
A-

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, sık sık paylaşım yaptığı sosyal medyasından yeni bir paylaşımda bulundu. Topal, eşi Korhan Saygıner ile bir karesini paylaşarak “Bir bakış her şeyi anlatır” açıklamasını düştü.

Oyunculukla kendisini tanıtan ve şimdilerde sunuculuk ile kariyerine devam eden Zuhal Topal, doğal tavırları ile oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan sunucu, özel yaşamında paylaşımlarda bulunmayı ihmal etmiyor.

‘Selena’, ‘Sihirli Annem’ gibi bir zamanlara damga vuran dizilerde aldığı rollerle oyunculuk alanında dikkat çeken Zuhal Topal aynı başarısını sunuculuk alanında da gösterdi. İzdivaç, yemek programlarındaki eğlenceli sunumuyla ekranların aranan yüzlerinden biri olmayı başaran Topal, adeta aşka geldi.

Topal, 14 yıllık eşi Korhan Saygıner ile verdiği pozu paylaşarak, “Bazen bir bakış anlatır her şeyi” diye yazdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.