enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

God of War PC’de The Simpsons modu yayınlandı

Sony’nin 2018 yılında PlayStation’a özel olarak piyasaya sürdüğü God of War’un geçtiğimiz aylarda PC’ye çıkış yapmasının ardından oyunun …

God of War PC’de The Simpsons modu yayınlandı
19.05.2022
132
A+
A-

Sony’nin 2018 yılında PlayStation’a özel olarak piyasaya sürdüğü God of War’un geçtiğimiz aylarda PC’ye çıkış yapmasının ardından oyunun modlanmaya açık olacağı bildirildi. The Simpsons dizisinden Homer ve Bart karakterleri Kratos ve Arteus’un yerine geçti.

GOD OF WAR THE SIMPSONS MODU

Omega Fantasy’nin geliştirdiği ve ToastedShoes adlı YouTube kanalında yayınlanan videoda God of War’un The Simpsons modlu hali gösterildi. Kratos’un yerine Homer’ın savaştığı ve Arteus’un yerine ise Bart’ın yer aldığı mod, oyunculara tanıtıldı.

Homer ve Bart karakterlerinin dış görünüşünün yanı sıra Kratos ve Arteus’un sesleri de oyundan silinerek Homer ve Bart’ın sesleri oyuna eklendi.

THE SIMPSON’S HIT AND RUN KARAKTERLERİ KULLANILDI

Oyundaki modellemeler olarak ise 2003 yılında piyasaya sürülen The Simpson’s Hit and Run’daki karakterler kullanıldı. Geliştirici Omega Fantasy, yayınladığı bu mod ile God of War’a farklı bir hava kattı.

Oyunda ilk karşılaştığımız bosslardan biri olan the troll Dauoi Kaupmaor yerine ise Homer Simpsons’ın yan komşusu ve aynı zamanda baş düşmanı Ned Flenders’ın modellemesi yerleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.