enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

25 Aralık Cumartesi kuyumcu ve döviz büroları açık mı? Hafta sonu kuyumcu ve döviz büroları kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?

Vatandaşların altın, gümüş gibi değerli madenlerin alım – satımını yapması için kuyumcu dükkanlarına ve dolar, euro, sterlin gibi döviz …

25 Aralık Cumartesi kuyumcu ve döviz büroları açık mı? Hafta sonu kuyumcu ve döviz büroları kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?
25.12.2021
192
A+
A-

Vatandaşların altın, gümüş gibi değerli madenlerin alım – satımını yapması için kuyumcu dükkanlarına ve dolar, euro, sterlin gibi döviz ihtiyaçları için ya da ellerindeki yabancı para birimini Türk Lirası’na çevirmek için döviz bürolarına günün her saatinde ihtiyacı doğabilir. Hafta sonu vatandaşlar tarafından en çok cevabı merak edilen sorular arasında kuyumcu ve döviz büroları açık mı? Hafta sonu kuyumcu ve döviz büroları kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? soruları yer almaktadır. Peki, 25 Aralık Cumartesi kuyumcu ve döviz büroları açık mı? Hafta sonu kuyumcu ve döviz büroları kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?

25 ARALIK HAFTASONU KUYUMCU DÜKKANLARI AÇIK MI?

Kuyumcular saat 09:00’da açılıyor, saat 19:00’da kapanıyor.

Kuyumcular hafta sonu Cumartesi günü açıktır, Pazar günleri ise kapalıdır.

25 ARALIK HAFTASONU DÖVİZ BÜROLARI AÇIK MI?

Döviz büroları hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri genel olarak kapalı olmakla beraber bazı yerlerdeki büroların bu günlerde de faaliyet gösterdiği bilinmektedir.

Gündem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.