enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Gelin ve damat kendisini ateşe verdi! Düğüne gelen misafirler şok geçirdi

Filmlerde ve dizilerde dublör olarak rol alan Gabe ve Ambry Jessop çifti evlenmeye karar verdiklerinde sıradışı düğünleriyle sosyal medyada …

Gelin ve damat kendisini ateşe verdi! Düğüne gelen misafirler şok geçirdi
15.05.2022
198
A+
A-

Filmlerde ve dizilerde dublör olarak rol alan Gabe ve Ambry Jessop çifti evlenmeye karar verdiklerinde sıradışı düğünleriyle sosyal medyada gündem oldu. Düğün alanındaki ilk yürüyüşleri sırasında konfetilerin sıkıcı olduğunu düşünen çift birbirlerini yaktı. Gelen konukların şaşkın bakışları altında alevler içinde düğün alanına gelen çiftin videosu kısa sürede 15.2 milyon izlenmeye ulaştı.

Son günlerde birçok kullanıcı tarafından sıra dışı videolarla gündem olan TikTok uygulamasında bir ilke imza atıldı. TikTok’ta Russ Powell isimli bir kullanıcı tarafından paylaşılan TikTok videosunda sıradışı gelin ve damat konukların yüreklerini ağza getiren bir gösteriye imza attı. Her ikisi de dublör olarak çalışan gelin ve damat kendi yeteneklerini sergilemek için alevlerin arasında düğün mekanına geldi.

gelin ve damat birbirini yaktı

Kısa sürede alevlerin bütün sırtını kapladığı gelin ve damat konukların önünde diz çökerek yangın söndürme tüpünü bekledi. Powell isimli kullanıcı, viral olan görüntüleri “Ambyr & Gabe sette tanıştı. Düğün çıkışları maytaplarının sıkıcılığını gösterdiler” notuyla paylaştı.

GELİN DAMAT BİRBİRİNİ YAKTI KONUKLAR İZLEDİ

Kullanıcıların bir bölüm gelin ve damadın ilginç çıkışını Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson’ın benzer şekilde ateşe verildiği The Hunger Games filmine benzetti.

Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu çiftin hareketini tehlikeli bulduklarını söylerken diğer bir kısım ise ikilinin güvenlik önlemlerine dikkat çekti.

gelin ve damat birbirini yaktı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.