enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3729
EURO
34,6838
ALTIN
2.416,31
BIST
10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Mahkum Efkan kimdir? Mahkum dizisi ‘Efkan Dağlı’ kimdir, kim canlandırıyor? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mahkum Efkan kimdir? Mahkum, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon …

Mahkum Efkan kimdir? Mahkum dizisi ‘Efkan Dağlı’ kimdir, kim canlandırıyor? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.05.2022
228
A+
A-

Mahkum Efkan kimdir? Mahkum, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Mahkum Efkan kimdir? Mahkum dizisi ‘Efkan Dağlı’ kimdir, kim canlandırıyor? Talat Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli?

MAHKUM EFKAN KİMDİR?

Mahkum dizisinde Talat Bulut tarafından canlandırılan karakter. (14-)

Sinyor olarak bilinir. Gerçek adı Efkan Dağlı’dır. Kaçakçılık Karteli Lideridir. Eskiden Zahit’in yanında çalışmış, büyüyerek şehrin kralı olmuştur. Kendisi sözünün kesilmesinden nefret eder. Arkası çok sağlam ve istediği herkesi öldürebilecek güçte bir adamdır. Eskiden Barış’la takılıp eğlenen biriydi. Barış’ın Efkan abisi iken artık Savaş kılığına giren Barış ve Fırat’ı işlerinde kullanmıştır. Yadigar’a bir sürü cinayet işlettirmiştir. Barış’ın gerçek kimliğini de bilmektedir. Bu yüzden onu tehdit ederek Yesari Holding’i Barış’ın cinayet delillerine karşılık alır. Fırat görevine döndüğü için onu takiptedir.

MAHKUM EFKAN KİM CANLANDIRIYOR?

Mahkum dizisinde Efkan karakterini “Talat Bulut” canlandırmaktadır.

TALAT BULUT KİMDİR?

Talat Bulut (d. 23 Mart 1956, Sarıkamış, Kars), Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı.

Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı. Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkan Şoray’ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Bulut; hâlen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı’dır.

2018 yılında FOX’ta yayımlanmaya başlayan Yasak Elma dizisinde başrol karakteri olan Halit Argun’u canlandırmıştır. 2020 yılında ise senaryo gereği diziden ölerek ayrılmıştır.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.