enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1749
EURO
38,1948
ALTIN
2.891,36
BIST
9.658,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Haaland transferi sonrası Arsenal’dan Gabriel Jesus hamlesi!

Sözleşmesi 2023 yılında sona erecek Gabriel Jesus, Manchester City’nin Erling Haaland transferini açıklamasının ardından takımdan ayrılmayı …

Haaland transferi sonrası Arsenal’dan Gabriel Jesus hamlesi!
12.05.2022
136
A+
A-

Sözleşmesi 2023 yılında sona erecek Gabriel Jesus, Manchester City’nin Erling Haaland transferini açıklamasının ardından takımdan ayrılmayı planlıyor.

Arsenal ise sözleşmesi bitecek Alexandre Lacazette ve Eddie Nketiah’ın alternatifini City’de buldu.

The Guardian’da yer alan haberde, İngiliz temsilcisinin Gabriel Jesus’un menajeri ile görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Brezilyalı forvetin menajeri Marcelo Pettinati, oyuncusunun geleceği hakkında, “Bu anlaşma tartıştığımız bir olasılık. Gabriel ile ilgilenen altı kulüp daha var. O şu an Manchester City ile kalan maçlarına odaklanmış durumda, ne olacağını göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Arsenal’da Lacazette ve Nketiah’ın sözleşmeleri bu yaz sona erecek. İngiliz kulübü, oyuncuların sözleşmelerini henüz uzatmadı ve ikisinin de takımdan ayrılma ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor.

Gabriel Jesus, bu sezon Manchester City formasıyla 39 maça çıkmış olsada sadece 26 maçta ilk 11 başlayabildi. Yıldız forvet, 13 gol ve 11 asist yaparken beklentileri karşılayamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.