enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Ezgi Mola’nın takıntılı hayranı başına bela oldu! Tehditler hakaretler…

Geçtiğimiz dönemlerde bir reklam filinde rol alan Ezgi Mola, kendisiyle beraber oynayan bir figüranla başı derde girdi. Mola’yı takıntılı hale …

Ezgi Mola’nın takıntılı hayranı başına bela oldu! Tehditler hakaretler…
12.05.2022
156
A+
A-

Geçtiğimiz dönemlerde bir reklam filinde rol alan Ezgi Mola, kendisiyle beraber oynayan bir figüranla başı derde girdi. Mola’yı takıntılı hale getiren yardımcı oyuncu Kemal Kahraman’ın sürekli taciz mesajları atması üzerine, Mola soluğu savcılıkta aldı.

2015 yılında bir reklam filminde rol alan Ezgi Mola, reklamın montaj sonrası halinde bir kaç oyuncuyla beraber yer aldığını öğrendi. Farklı yerlerde çekilen reklamda diğer yan figüranlardan biri olan Kemal Kahraman, 2020 yılının 20 Aralık tarihinde Beşiktaş’ta Ezgi Mola’yı takip etmeye başladı.

ezgi mola

Durumu kısa sürede fark eden Mola, olay yerinden uzaklaşınca Kahraman arkasından “Seninle konuşmam lazım, seni görmem lazım” diyerek bağırmaya başladığı iddia edildi. 

ezgi mola

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Mola bir süre sonra cep telefonuna cevapsız çağrılar almaya başladı.

ezgi mola

Taciz mesajları ve tehditler derken ünlü oyuncu hemen soluğu savcılıkta alır. Ölüm tehditleri içeren mesajlar savcılık kontrolünden geçtikten sonra açılan dava da Kahraman’a 7 yıla kadar hapis cezası açıldı. Ayrıca mahkeme Ezgi Mola’ya da koruma tahsis etti. 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.